Gatebil Aftertrack lørdag 25 august

Selv om det fortsatt er mye sommer igjen i august har vi valgt å legge Aftertrack-festen på Gatebil lørdag den 25 august under tak i det store ‘Pizza og Øl-teltet’ øverst i depot. Aftertrack er for alle over 18 år (alkoholservering) med festivalbillett.

Forrhåndskjøp billett og vinn Gatebil taxitur

Om Gatebil Rudskogen 24-26 august

DJ MARGOT, DANY T OG CHRIS KILROY
‘Dj Margot (på bildet over) skapte magisk stemning på Gatebil Rudskogen i juli. For den kjente Dj’en fra Italia er ikke bare superhot å se på – hun er også en knallgod Dj. Vi er derfor veldig fornøyde med at hun ville komme tilbake til Gatebil Rudskogen også nå i august. I tillegg spiller selveste Dj Danny T, og før leggetid roer Dj Chris Kilroy ned med litt ‘hardstyle’.

VORESPIEL STARTER Kl. 20:00
På Gatebil i august er det party inne i det store teltet øverst i depot. Fra 20:00 er det vorspiel hvor det serveres knallgod hjemmelaget pizza, øl og vin, og fra ca. 22:30 er det premieseremoni for både Gatebil Drift Series og Gatebil Extreme. Deretter er det full fest frem til 02:00. Alle over 18 år med festivalbillett har adgang til Aftertrack.

HVEM HAR RÅEST DANSE-MOVES?
Gatebil Pitgirls Isabella og Margarita fra Göteborg deler ikke bare ut pokaler til vinnere i Gatebil Extreme og Gatebil Drift Series, pluss lager et heftig danseshow på scenen. Isabella og Margarita inviterer også publikum til fristyle dansekonkurranse hvor alle som våger kan komme på scenen og vise sine beste moves. Både gutter og jenter kan selvsagt delta. Påmelding på sparket. Vinneren får selvsagt en knallfin premie og et eget kapittel på Gatebil Aftermovie.

SE VIDEO FRA GATEBIL I JULI:

Noen bilder fra Aftertrack sist år:

Klikk på plakaten og les mer:

annonse

annonse