Billetter Gatebil 2018

LINK: Tickets information in English.

LINK: Kjøp billetter og gavekort her.

Gavekort til Gatebil festivaler i 2018 er garantert en treffsikker jul eller nyttårsgave til en god venn som har tenkt seg på Gatebil til sommeren. Gatebil gavekortet gjelder derimot ikke bare for billetter, men også til turer med Gatebil taxi og klær i Gatebil shop.

NYTT OG ENKLERE BILLETTSYSTEM
Billettsystemet til Gatebil har for mange vært litt vanskelig å skjønne. Det har vært alt for mange forskjellige typer billetter. Festivalbilletter, bil på camp, bil depot, parkering inne på område, parkering på utsiden, utstilling, banebil, campingvogn, buss mm. I 2018 har vi derfor gjort alt veldig mye enklere. Nå har vi kun ‘festivalbillett’ for de som skal være på Gatebil i flere dager, eller dagsbilletter for de som bare kommer en av dagene. Og for kjøretøy gjelder kun en pris – uavhengig av om du har campingbuss, banebil eller skal delta med bilen din på utstillingen. Veldig enkelt!

Billetter til alle de 3 Gatebil festivalene i Norge ligger nå tilgjengelig på billettsiden Tickster.se (KJØP HER), hvor du også kan kjøpe gavekort.

KJØP BILLETT HER

*BILLETTER GATEBIL RUDSKOGEN 24-26 AUGUST
Festivalbillett fra torsdag 23 august: Kr. 1.400,-
Festivalbillett fra fredag 24 august: Kr. 1.200,-
Festivalbillett fra lørdag 25 august: Kr. 900,-
Dagsbillett (fre/lør/søn): Kr. 300,-
Dagsparkering: Kr. 50,-
Kjøretøy (Buss, trailer, personbil, campingbil etc). Kr. 300,-.
Pris for kjøretøy gjelder for hele perioden. Uansett når man kommer.

Barn under 12 år har selvsagt gratis adgang.

SPAR PENGER VED FORKJØP
Billettprisene over gjelder ved kjøp på nett!
Ved kjøp i porten ved ankomst tilkommer kr. 150,- på festivalbilletter og kr. 50,- på dagsbillett, dagsparkering og billett for kjøretøy.

LINK: Kjøp billetter og gavekort her.

BILLETTEKSEMPEL ‘FAMILIEN’.
En familie med 2 voksne og 2 barn under 12 år kommer på dagstur til Gatebil. De kjører en vanlig hverdagsbil og har ikke tenkt å vise den frem på utstillingen. De kjøper da 2 ‘dagsbilletter’ for de voksne, mens barna har gratis inngang. For bilen kjøper de en ‘dagsparkring’ som koster kr. 50,- om man kjøper på nett, noe som er mulig å gjøre helt frem til man kommer til Gatebil. Kvitteringen får man direkte på telefon som man viser frem til Gatebils billett-crew når man kommer. Veldig enkelt og billigere enn å kjøpe billetter ved ankomst.

BILLETTEKSEMPEL ‘PÅ CAMPINGEN’.
3 kompiser kommer sammen i en bil med campingvogn. De kommer fredag formiddag og skal bo på campingen frem til søndag. De kjøper da 1 stk ‘festivalbillett fra fredag’ hver, pluss ‘kjøretøybillett’ for bilen. Campingvogna er gratis da den ikke regnes som kjøretøy. De har da tilgang til alt som skjer på Gatebil hele helgen, inkludert Aftertrack på kvelden. Eieren av bilen får også lyst til å kjøre bilen fra campingen og til utstillingsområdet på lørdag. Dette koster da ingen ting, siden han allerede har betalt ‘kjøretøybillett’ som gjelder for alle kjøretøy, uansett om de er på bane/ depot-området eller på campingen.

BILLETTEKSEMPEL ‘PÅ UTSTILLINGEN’.
2 kompiser kommer i en strøken nyrestaurert 1991 Mercedes 500E. De kommer lørdag morgen og skal være der kun den dagen. De har også lyst til å delta med bilen på utstillingen. De kjøper da en ‘dagsbillett’ hver, pluss betaler kr. 300,- for bilen (kjøretøybillett). Hadde de isteden parkert på parkeringen utenfor området, måtte de kjøpt ‘dagsparkering.

BILLETTEKSEMPEL ‘BANEKJØRING’.
5 kompiser kommer i en buss med henger og banebil. De kommer torsdag formiddag og skal bo være på Gatebil hele helgen, og en av de skal delta på frikjøring. De andre skal sitte på etter tur og hjelpe til med å skru. De er tidelig ute for å forsøke å få så bra plass som mulig i depotområdet. De kjøper da 1 stk. ‘festivalbillett fra torsdag’ hver, pluss ‘kjøretøybillett’ for bussen og løpsbilen. I tillegg må føreren av bilen betale for banekjøringen. Priser på banekjøring kommer tidlig i 2018.

LINK: Kjøp billetter og gavekort her.


I Festivalbilletten inkluderer selvsagt full adgang til alt som skjer på Gatebil, inkludert Aftertrack fredag og lørdag kveld.

BLI GATEBIL PARTNER ELLER LEI FIRMASTAND!
Er du markedsansvarlig for et firma eller produkter som kan ha bilinteresserte gutter og jenter mellom 20 og 50 år som primær målgruppe? Da kan du kanskje forsøke en standplass eller en partneravtale med Gatebil! Les mer her.

annonse

annonse