Billettinfo Gatebil Rudskogen 24-26 aug

INFORMATION IN ENGLISH

KJØP BILLETTER ONLINE HER

NYTT OG ENKLERE BILLETTSYSTEM
I år har Gatebil forenklet sitt billettsystem. Nå har vi kun «festivalbillett» for de som skal være på Gatebil i flere dager, eller «dagsbilletter» for de som bare kommer en av dagene. Og for kjøretøy gjelder kun en pris (NOK 300) – uavhengig av om du har campingbuss, banebil eller skal delta med bilen din på utstillingen. Veldig enkelt!

BILLETT DAG PRIS PÅ NETT
FESTIVALBILLETT TORS-SØN NOK 1400
FESTIVALBILLETT FRE-SØN NOK 1200
FESTIVALBILLETT LØR-SØN NOK 900
DAGSBILLETT FRE/LØR/SØN NOK 300
BARN UNDER 12 ÅR ALLE DAGER GRATIS
DAGSPARKERING PR. DAG NOK 50
*ALLE KJØRETØY ALLE DAGER NOK 300

*Buss, trailer, personbil, campingbil etc. Pris for kjøretøy (NOK 300) gjelder for hele perioden. Uansett når man kommer.

LINK: Kjøp billetter og gavekort her

LINK: Priser og info banekjøring

SPAR PENGER VED FORKJØP
Billettpriser over gjelder ved kjøp på nett, men billetter kan også kjøpes ved ankomst. Da tilkommer kr. 150,- på festivalbilletter og kr. 50,- på dagsbillett, dagsparkering og billett for kjøretøy.

KJØP BILLETT OG VINN TAXITUR
Hver fredag frem til 24 august trekker vi ut 2 stykker av de som har kjøpt ‘festivalbillett’ den siste uken som vinner en tur i en av Gatebil sine BMW M5 taxier. Navn på vinnere blir postet her på nettsiden og alle vinnere får tilsendt mail. I tillegg trekker vi ut 2 stykker hver fredag som får gavekort på kr. 500,- i Gatebil Shop.

SE VIDEO FRA GATEBIL I JULI:

Gatebil’s hovedpartner 2018:

BILLETTEKSEMPEL ‘FAMILIEN’.
En familie med 2 voksne og 2 barn under 12 år kommer på dagstur til Gatebil. De kjører en vanlig hverdagsbil og har ikke tenkt å vise den frem på utstillingen. De kjøper da 2 ‘dagsbilletter’ for de voksne, mens barna har gratis inngang. For bilen kjøper de en ‘dagsparkring’ som koster kr. 50,- om man kjøper på nett, noe som er mulig å gjøre helt frem til man kommer til Gatebil. Kvitteringen får man direkte på telefon som man viser frem til Gatebils billett-crew når man kommer. Veldig enkelt og billigere enn å kjøpe billetter ved ankomst.

BILLETTEKSEMPEL ‘PÅ CAMPINGEN’.
3 kompiser kommer sammen i en bil med campingvogn. De kommer fredag formiddag og skal bo på campingen frem til søndag. De kjøper da 1 stk ‘festivalbillett fra fredag’ hver, pluss ‘kjøretøybillett’ for bilen. Campingvogna er gratis da den ikke regnes som kjøretøy. De har da tilgang til alt som skjer på Gatebil hele helgen, inkludert Aftertrack på kvelden. Eieren av bilen får også lyst til å kjøre bilen fra campingen og til utstillingsområdet på lørdag. Dette koster da ingen ting, siden han allerede har betalt ‘kjøretøybillett’ som gjelder for alle kjøretøy, uansett om de er på bane/ depot-området eller på campingen.

BILLETTEKSEMPEL ‘PÅ UTSTILLINGEN’.
2 kompiser kommer i en strøken nyrestaurert 1991 Mercedes 500E. De kommer lørdag morgen og skal være der kun den dagen. De har også lyst til å delta med bilen på utstillingen. De kjøper da en ‘dagsbillett’ hver, pluss betaler kr. 300,- for bilen (kjøretøybillett). Hadde de isteden parkert på parkeringen utenfor området, måtte de kjøpt ‘dagsparkering.

BILLETTEKSEMPEL ‘BANEKJØRING’.
5 kompiser kommer i en buss med henger og banebil. De kommer torsdag formiddag og skal bo være på Gatebil hele helgen, og en av de skal delta på frikjøring. De andre skal sitte på etter tur og hjelpe til med å skru. De er tidelig ute for å forsøke å få så bra plass som mulig i depotområdet. De kjøper da 1 stk. ‘festivalbillett fra torsdag’ hver, pluss ‘kjøretøybillett’ for bussen og løpsbilen. I tillegg må føreren av bilen betale for banekjøringen. Priser på banekjøring kommer tidlig i 2018.

LINK: Kjøp billetter og gavekort her

BLI GATEBIL PARTNER ELLER LEI FIRMASTAND!
Er du markedsansvarlig for et firma eller produkter som kan ha bilinteresserte gutter og jenter mellom 20 og 50 år som primær målgruppe? Da kan du kanskje forsøke en standplass eller en partneravtale med Gatebil! Les mer her.

Klikk på plakat og les mer:

annonse

annonse