Bli Gatebil partner eller lei standplass!

Er du markedsansvarlig for et firma som har produkter eller tjenester som kan passe for bil og motorinteresserte gutter og jenter mellom 4 og 80 år? Da bør du vurdere en partneravtale med Gatebil for 2018.

Gatebil har flere partnere som vi samarbeider med på mange forskjellige måter. Sammen lager vi en markedsplan/ partneravtale som er bra både for Gatebil og ikke minst bra for deg som er partner. Gatebil tilbyr partneravtaler i alle prisklasser.

Info om standplasser for 2018 finner du nederst i artikkelen.

Shell V-Power er Gatebil sin hovedpartner i Norge. Sammen med Shell drar Gatebil hvert år på ‘turne’ og besøker utvalgte Shell-stasjoner over hele landet. Autoglym er partner på bilpleie og sponsor til utstillingen både i Norge og i Sverige. Hurtigruta Carglass sørger for rask og profesjonell ruteskift. Blåkläder har ordnet skikkelige arbeidsklær til Gatebil Crew, og Yokohama Motorsport har dekkservice for alle deltakere i Gatebil Extreme, pluss leverer dekk til Gatebil taxier. Gundersen Motorsport har vært Gatebils partner på kjøre og sikkerhetsutstyr fra Sparco siden 2002, og Brian James Trailers sørger for at Gatebil sine taxier blir fraktet til og fra Gatebil festivaler på best mulig måte. I 2018 er Brian James Trailers også hovedpartner til Gatebil Drift Series. Monster Energy har i mange år vært partner til Gatebil Aftertrack, og fra 2016 også til Gatebil Super 3. Bildeleksperten leverer felger og deler til Gatebil taxier, og ATV Norway passer på at Gatebil Crew alltid har strøkne CF Moto ATV’er på festivalene. Og ikke minst TV 2 Zebra som planlegger opptak til 12 nye episoder av sesong 4 i serien om Gatebil.

LINK: Les mer om alle Gatebil partnere her.

LEDIGE PARTNERAVTALER FOR 2018:

PARTNER PÅ BREISLADDEN
Breisladdkonkurransene på Gatebil har siden 2001 vært en favoritt både for publikum og deltakere. Det er tomt for publikum i depoet og på campingen når ‘Breisladden’ pågår, for dette skal alle se på. Og det er alltid fullt på deltakerlisten. Å vinne breisladden på Gatebil henger høyt – selv for verdensmester i drifting Frederic Aasbø, som har vunnet flere ganger. Som hovedpartner til ‘Breisladden’ finnes det mange muligheter for en partner til å få veldig god og eksklusiv oppmerksomhet.
Kontakt Bjørn: +47 906 90 14 / bw@gatebil.no

PARTNER FOR FRIKJØRING PÅ GATEBIL
Det er jo nettopp dette Gatebil først og fremst handler om. Det å kunne teste bilen sin på banen under trygge kontrollerte omgivelser og ikke kjøre fort på veien. Banekjøring på Gatebil er både for helt vanlige gatebiler og for rene banebiler – oppdelt i flere klasser. Ved å være partner til frikjøringen vil det være mange muligheter for veldig god synlighet og aktiviteter rundt det som er selve kjernen i Gatebil-festivalene.
Kontakt Henrik: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no

GATEBIL RC DRIFT SERIES
Nytt på Gatebil-festivalene i Norge i 2018 er en egen driftingserie for fjernstyrte biler – Gatebil RC Drift Series. Dette er bare en av flere nye aktiviteter på Gatebil som også barn kan delta på. Drifting-serien gjennomføres profesjonelt i samarbeid med ‘Pro Drift Shop’, og vinneren kvalifiserer til VM i 2019. I tillegg til selve drifting-konkurransen, vil det bli masse tid for både barn og voksne til å teste drifting med radiostyrte biler.
Kontakt Bjørn: +47 906 90 914 / bw@gatebil.no

PARTNER TIL AKTIVITETSPARK FOR BARN
Mange barn digger Gatebil! Og blandt publikum som besøker Gatebil på dagtid er det flere og flere familier. Gatebil ønsker derfor i 2018 og legge mer tilrette for at barn har det enda kulere på Gatebil. Og har barna det gøy trives også mamma og pappa enda bedre. Vi planlegger derfor bl.a. et eget aktivitetsområde med forskjellige kule Gatebil-relaterte ting barn kan holde på med. Ting som både er lærerikt, gøy og spennende. Ved å bli partner til Gatebils aktivitetsområde så når du selvsagt ikke bare ut til barna, men også til foreldre – pluss alle som besøker Gatebil som helt sikkert vil legge godt merke til dette.
Kontakt Henrik: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no

GATEBIL PARTNER PÅ VERKTØY
Vi trenger vel neppe å ramse mange gode argumenter for at det å profilere verktøy og annet utstyr til garasjen og verkstedet vil ha et stort potensiale i Gatebil-miljøet.  Bare på festivalene er det tilsammen flere hundre mobile verksteder, for ikke å snakke om alt som finnes hjemme i garasjene. Og ikke minst – alle som planlegger å bygge ny, bygge om, eller oppgradere garasjen med mer og bedre verktøy og utstyr.
Kontakt Bjørn: +47 906 90 914 / bw@gatebil.no

FINANS OG FORSIKRING
Banebiler har selvsagt ikke ordinær forsikring og finansiering. Men nær sagt alle deltakere på Gatebil har jo også minst en privatbil, bolig, noen har båt, hytte og alt mulig som trenger både finans og forsikring. Ved å være partner til Gatebil på finans og eller forsikring, vil du kunne syntes eksklusivt på en litt annen måte enn dine konkurrenter.
Kontakt Henrik: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no

TELEFONI, INTERNETT OG DIGITALE TJENESTER:
Hvor mange bilder, videoer og oppdateringer på sosiale kanaler tror du blir gjort på Gatebil? Pluss i forkant og etter festivalene? Og selvsagt er det viktig å ha den beste telefonen med det beste kameraet og det beste abonnementet. Internett, telefoni og digitale tjenester passer selvsagt til å profilere seg i alle miljøer, men å være partner til Gatebil har du et stort fortrinn i det store Gatebil-miljøet i forhold til dine konkurrenter.
Kontakt Henrik: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no

BILDEKOR OG PROFILERING
Dekor av banebiler blir mer og mer viktig for å syntes i Gatebil-miljøet. Flere og flere deltakere får sponsorer, og å skille seg ut og synliggjøre disse er selvsagt helt avgjørende for å få oppmerksomhet. I tillegg trenger alle team forskjellig profileringsutstyr som telt med logo, klær, rollups, beachflagg og alt mulig annet. Mange deltakere og publikum på Gatebil driver også sine egne firmaer, som også kan trenge alt mulig av forskjellige profileringsartikler og hjelp med synlighet/ markedsføring.
Kontakt Henrik: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no

RESERVEDELER OG BILUTSTYR
Ved å være partner til Gatebil legger vi sammen en plan for hvordan vi best mulig synliggjør hvor alle Gatebil-deltakere og publikum skal kjøpe slitasjedeler og utstyr til sine biler. Både biler de deltar på Gatebil med og biler de kjører privat eller i jobb.
Kontakt: +47 906 90 914 / bw@gatebil.no

ANDRE PARTNERE
I tillegg til hva som er nevnt over finnes det utallige bransjer, produkter og tjenester som åpenbart vil kunne finne sin plass i Gatebil-miljøet, et kjøpesterkt publikum i alle aldre, hvor kjernemålgruppen er mellom 20 og 40 år. Foto og videoutstyr, action og dashbordkamera, matvarekjeder, byggevarer, reisebyråer og tur-operatører, flyselskap, hotellkjede, fast-food, helsekost, tekstiler, solbriller, klokker, bilmerker, mm. Alt mulig!
Kontakt Henrik eller Bjørn: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no eller +47 906 90 914 / bw@gatebil.no

Ingen av partneravtalene Gatebil gjør vil være like. Verken hva det gjelder pris eller innhold. Noen partnere deltar mer aktivt på festivalene, mens andre ønsker mer ren markedsføring i miljøet. Sammen lager vi en super avtale du har tro på vil passe perfekt for ditt firma sine produkter eller tjenester. Ta kontakt i dag!

LEI FIRMASTAND PÅ GATEBIL I 2018!
Det går selvsagt også helt fint å bare leie en standplass på en eller flere av Gatebil sine festivaler selv om du ikke er partner til Gatebil. Her kan du få så lite eller stort område du trenger, og på din standplass kan du selge, demonstrere, knytte kontakter og generelt markedsføre dine produkter og tjenester.

En standplass kan være fra 3×3 meter og koste fra 4-5000 kroner. Større stander på omlag 6×12 meter og oppover koster mellom kr. 15.000,- og 30.000,- avhengig av hvilken festival du ønsker å delta på. For spørsmål eller tilbud på standplass – kontakt Henrik eller Bjørn hos Gatebil: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no eller +47 906 90 914 / bw@gatebil.no

Hilsen Henrik og Bjørn for Gatebil


Fra Gatebil på Rudskogen i juli – Årets største Gatebil-festival som hvert år samler nærmere 40.000 publikummere og deltakere fra hele verden, selv om de aller fleste kommer fra Norge og Sverige.


På Gatebil treffer du alle kjendisene innenfor det store Gatebil-miljøet. Og den største stjerna er Frederic Aasbø, som i 2015 ble verdensmester i drifting. Aasbø startet sin karrière på Gatebil på midten av 2000-tallet, og han deltar fortsatt på så mange Gatebil-festivaler han kan.


I Gatebil Extreme, Gatebil sin egen racingserie deltar førere fra 20 til over 60 år. Noen med biler til 2-300.000 og andre har biler som koster flere millioner. På bildet ser vi de som kom til mål og var med på premieutdelingen i juli 2015.


Fra starten av oktober til midten av desember har TV 2 Zebra sendt 12 episoder av serien om Gatebil. Nå planlegges sesong 4 som vil handle om alt som skjer på Gatebil i 2018.


Birger Gundersen (til høyre) er 4 ganger Norgesmester i Rally og driver Norges største motorsportsbutikk Gundersen Motorsport på Alnabru i Oslo. Gundersen Motorsport har vært partner til Gatebil-festivalene i Norge siden 2002, og har deltatt på hver eneste festival med stor butikk.


Speedhunters.com er kanskje verdens mest kjente ‘Car Culture’ webmagasine, og Speedhunters har deltatt på Gatebil mange ganger for å profilere seg. Noen av fotografene i Speedhunters er superkjendiser i bilmiljøer over hele verden. Og på bildet over signerer kanskje den største stjerna, Larry Chen fra USA, Speedhunters sin nyeste bok. I bakgrunn kan vi se bilen til Mad Mike Whiddett, som var kommet helt fra New Zealand for å være med på Gatebil.


Om kvelden er det Aftertrack på camping-området. Bildet er fra Rudskogen i juli hvor 4-5000 Gatebil-deltakere samles rundt en stor ute-scene hvor det er konserter og show både fredag og lørdag kveld. Gatebil Aftertrack har siden 2010 vært sponset av Monster Energy.


Er du publikum på Gatebil så sitter du ikke bare på tribunen. For på Gatebil skjer det noe hele tiden over alt på hele området. Publikum går derfor frem og tilbake mellom høydepunkter på banen og ting som skjer i depot. Sammenligner med andre bil og motor-arrangementer, er publikumet på Gatebil til stede over en mye lengre periode. Dags-publikum kommer tidlig og drar sent, og veldig mange bor på området fra Gatebil åpner torsdag formiddag og frem til det stenger søndag ettermiddag. Ved å være partner til Gatebil har man en unik mulighet i å synliggjøre sine produkter og tjenester i et stort og kjøpesterkt marked.

Kontakt Henrik eller Bjørn for et tilbud på en partneravtale: +47 958 73 793 / frisak@gatebil.no eller +47 906 90 914 / bw@gatebil.no

LINK: Billettinfo og priser for Gatebil 2018

annonse

annonse