FØLG MED: Live & Chat fra Formula Drift:

Den syvende og siste runde i Formula Drift går av stabelen 10-11 oktober på Irwindale Speedway rett utenfor Los Angeles. Det betyr at årets viktigste løp skal avgjøre HVEM som vinner hele mesterskapet.

I følge sammenlagt listene ligger vår norske sjåfør Fredric Aasbø som nummer 2 før årets avgjørende løp. Det kun få poeng som skiller fra nordmannen og Chris Forsberg som leder an. Kan Fredric endelig vinne Formula Drift mester tittelen denne sesongen?

Les mer om hva som skal til for at Aasbø skal vinne HER.

Kenneth Moen ligger på femte plass sammenlagt, og har ambisjoner om å holde på plassen eller i bestefall klare å klatre seg opp på pallen. Vi heier på begge to, og kjører selvsagt livesending her på Gatebil.no i helgen. I tillegg til at vi følger med her på gatebil.no, er flere store grupper med nordmenn reist over til California for å følge gutta.

I fjor vant Michael Essa hele mesterskapet og Daigo Saito vant siste runden på denne banen, samme som han gjorde i 2012. Vi satser selvsagt å se det Norske flagget gå til topps under årets siste runde på “House of drift”.

Vi oppfordrer alle norske og svenske følgere å delta i vår chat rett under livesending.