Her er Gatebils partnere!

Gatebil har mange samarbeidspartnere og her kan du lese litt om alle sammen. Og vi har fortsatt plass til mange flere. Trykk på linken for mer informasjon om å bli Gatebil partner for 2018.

SHELL V-POWER
Shell V-Power Gatebil sin hovedpartner i Norge. Sammen med Shell er Gatebil bl.a. på ‘on tour’ og besøkt Shell-stasjoner over hele landet. Her lager vi mange aktiviteter og har børneshow med Gatebil taxi, pluss masse giveaways og smaksprøver. Vi inviterer også lokale bilentusiaster til å komme å vise frem sine grombiler. Datoer for Gatebil og Shell ‘on tour’ 2018 kommer på nyåret.
Link til Shell Norge nettside

AUTOGLYM
Har vært Gatebil sin partner på bilpleieprodukter siden 2015. Autoglym er partner til utstillingen, og deler ut flotte pokaler og Autoglym produkter til alle vinnere. Gjennom avtalen med Autoglym profileres også varemerke Selaclean.
Link til Autoglym sin nettside

BLÅKLÄDER
Det svenske prestisjemerket Blåkläder ble Gatebil partner i 2017, og Blåkläder sørger for at alle i Gatebil Crew har skikkelige arbeidsklær i den beste kvaliteten. For de som besøkte Gatebil i 2017 kunnet neppe unngå å se de knalltøffe Blåkläder-uniformene til Gatebil sitt crew.
Link til Blåkläder sin nettside

HURTIGRUTA CARGLASS
Har vært Gatebil sin partner siden 2012. Hurtigruta Carglass er et av Norges ledende firma innen montering og reparasjon av bilglass. De utfører alt av bilglass-skader på alle merker, modeller og årsmodeller. Hurtigruta Carglass har avdelinger over hele Norge.
Link til Hurtigruta Carglass sin nettside

YOKOHAMA MOTORSPORT
Yokohama Motorsport har dekkservice for Gatebil sin racingserie ‘Gatebil Extreme’ på alle løp. Både i Norge og i Sverige. Yokohama sørger også for å holde alle tre Gatebil taxiene med dekk i gjennom hele sesongen.
Link til Starco som importerer Yokohama

GUNDERSEN MOTORSPORT
Har vært Gatebil partner siden 2002. Altså i hele 16 år i 2018. Gundersen Motorsport sørger for at alle Gatebil taxier alltid er oppdatert med det beste Sparco sikkerhetsutstyret. Gundersen Motorsport leverer også kjøredresser til både passasjerer og de som kjører. Fra 2016 ble det påbudt med kjøredress også for de som deltar på frikjøring, og på Gundersen Motorsport sin store stand på Gatebil har de Sparco kjøredresser i alle prisklasser, pluss utleie av både dresser og hjelmer. Gundersen Motorsport flyttet i 2017 sin store butikk i Oslo fra Røa til Alnabru.
Link til Gundersen Motorsport webshop

POLICE KLOKKER
Police er ny Gatebil partner i 2018 for tidtakning og resultater. Police ble etablert i 1980 og helt siden den gang har merket vært knyttet til en innovativ og moderne livsstil. Da klokkene ble lansert ble de raskt en suksess, og i dag har Police klokker en ledende posisjon og appellerer til den motebevisste mannen. Police er uttrykksfulle når det gjelder design og farger, noe som gir et tøft og trendy utseende. Dette er produkter med høy kvalitet til en fornuftig pris. Police klokker er båret av stilsikre menn som David Beckham, George Clooney og Bruce Willis. Et ønske om å se bra ut ligger bak enhver klokke fra Police.
Police klokker selges av bl.a. Bjørklund

BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers er ledende på bil-tilhengere i Norge. Ikke minst har de utrolig flotte lukkede hengere aller med banebil drømmer om å kunne eie. Brian James Trailers ble Gatebil partner i 2017, og i 2018 oppgraderer de samarbeidet til å bli hovedpartner for ‘Gatebil Drift Series’.
Les mer om Brian James Trailers her.

BILDELEKSPERTEN
Bildeleksperten leverer felger og slitasjedeler til Gatebil sine taxier. Bildeleksperten holder til på Kongsberg, men selger bildeler, rekvisita, felger og dekk mellom sin webshop over hele landet. Bildeleksperten er alltid raske til å levere og har topp service, pluss veldig gode priser på kjente kvalitetsvarer.
Sjekk ut Bildeleksperten sin nettside

MONSTER ENERGY
Monster Energy har siden 2010 vært sponsor for Gatebil Aftertrack, og siden 2016 også for Gatebil sin populære Super 3 konkurranse. Monster Energy deltar alltid på Gatebil sin store hoved-festival i juli, hvor de inviterer store drifting-stjerner og andre actionsport-kjendiser fra hele verden til å være med på Gatebil.
Monster Energy sin norske nettside

TICKSTER BILLETTSALG
Tickster er Gatebil sin partner på nettsalg av billetter. Tidligere var det to firmaer som håndterte forhåndssalg av billetter til Gatebil. Et i Norge og et i Sverige. Siden 2016 har vi samarbeidet med  svenske Tickster som har et veldig bra system som fungerer optimalt i begge land. Å handle Gatebil-billetter på Tickster er både raskt, trygt og lettvint, og billetter kan kjøpets på nett helt frem til du kommer frem til Gatebil.
Kjøp Gatebil 2018 billetter eller gavekort på nett nå!

SPEEDHUNTERS.COM
Speedhunters er et ‘car culture’ wemagazine med utrolig høy standard på sine artikler. Speedhunters sine dyktige fotografer reiser verden rundt og lager fantastiske artikler om alle typer entusiastbiler og eventer. Speedhunters har flere ganger deltatt på Gatebil, og både i 2012 og 2013 invitert de en av verdens største drifting-stjerner, Mad Mike Whiddett fra New Zealand, til å komme til både Rudskogen og Mantorp med sine kjente Mazda wankelmotor driftingbiler.
Sjekk ut Speedhunters.com

TV 2 Zebra / FK Film AS.
TV 2 Zebra er ingen direkte partner til Gatebil, men vi ønsker å profilere de allikevel. For i 2 år nå har TV 2 Zebra sendt en fantastisk bra TV-serie om Gatebil miljøet, laget av produksjonsselskapet FK Film. Og i 2018 kommer sesong nummer 3. Den siste episoden av tilsammen 12 ble sendt tirsdag 19 desember, men hele sesong 1 og 2 kan du se på TV 2 sin betalingskanal Sumo.no. Medlemskap er forresten gratis uten noen forpliktelser frem til 31 desember 2017.
Her kan du se både sesong 1 og 2 av GATEBIL

Ledige partner-avtaler for 2019

annonse

annonse