Scandinavian Powerdrift på Gatebil 9-11 september.

På Gatebil Rudskogen 9-11 september kjøres runde 2 av 3 i drifting-serien ‘Scandinavian Powerdrift’. Runde 1 var på DHB i Danmark i juni og siste og avgjørende er på Gatebil Mantorp Park 23-25 september.Her kan du lese om konkurransen, og finne link til hvordan du melder deg på.

TRASE – FRA ANGSTEN OG OPP!
Som i 2015 er løypa fra ‘Angsten’ og opp og rundt til ‘Karusellen’. I fjor var det en avstemming på Facebook hvor både deltakere og publikum kunne stemme over følgende løyper: 1. Breisladdsvingen. 2. I enden av langsletta. 3. Opp fra Angsten. Siste alternativ ble valgt nærmest enstemmig.

Denne traseen er også veldig bra for alle som skal se på. For på ‘Haugen’, som du kommer til via en bro over banen fra både gamle og nye depoet, har du full oversikt over banen fra start til mål.

cam2612-copy
Perfekt for publikum! Fra depoet er det bro over til ‘Haugen’ ved Glomma Papp tårnet. Her er det knallbra å være om du vil oppleve Scandinavian Powerdrift på Gatebil helgen 9-11 september. Kvalifisering er fredag og topp 16 finale lørdag.

DE BESTE NORSKE KJØRER!
Fjorårets beste Norske Robin Alsaker deltar og målet er selvsagt å vinne både på Rudskogen og Mantorp 2 uker senere. Men da må han slå bl.a. Fredrik Øksnevad, Joachim Waagaard, Ola Jæger og årets ‘World Powerslide Champion’ Petter Eriksen, pluss selvsagt vinner av det første Scandinavian Powerdrift-løpet i Danmark Andreas Øvergaard.

LINK: Meld deg på til Scandinavian Powerdrift.

ANDERS ØVERGAARD VANT I DANMARK
Første runde ble kjørt på DHB-festivalen på Paddock Park i Danmark, og hele 64 biler fra Norge, Sverige og Danmark var påmeldt. Løpet ble dessverre avbrutt før top 8 var ferdigkjørt, så resultatlista ble regnet ut etter poengene på kvalifiseringen og etter top 16. Under ser du de 15 beste.