Program bane och aftertrack Mantorp 15-17 juni 2018

LINK: Last ned tidsprogram som Pdf.

TORSDAG 14 JUNI
09:00  CAMPINGEN OCH DEPON ÖPPNAR
16:00-21:00  SEKRETARIAT OCH TEKNISK ÖPPET
FREDAG 15 JUNI
08:00  SEKRETARIATET OCH TEKNISK ÖPPNAR
09:00  GDS TRENING (2 TIMER)
09:00  STRAIGHT LINE (20 MIN) – HALV BANE
09:20  OPEN LINE (40 MIN) – HALV BANE
10:00  DRIFT LINE (45 MIN) – HALV BANE
10:45  FEIING AV BANE (15 MIN) – HALV BANE
11:00  EXTREME TRENING (15 MIN)
11:15  STRAIGHT LINE (20 MIN)
11:35  OPEN LINE (25 MIN)
12:00  DRIFTING SHOW (15 MIN)
12:15  DRIFT LINE (30 MIN)
12:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
13:00  EXTREME TRENING (15 MIN)
13:15  STRAIGHT LINE (20 MIN)
13:35  OPEN LINE (25 MIN)
14:00  DRIFTING SHOW (15 MIN)
14:15  DRIFT LINE (30 MIN)
14:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
15:00  EXTREME TIMEATTACK (45 MIN)
15:45  STRAIGHT LINE (20 MIN)
16:05  OPEN LINE (25 MIN)
16:30  GDS TRENING (15 MIN)
16:45  DRIFT LINE (30 MIN)
17:15  FEIING AV BANE (30 MIN)
17:30  EXTREME TRENING (15 MIN)
17:45  STRAIGHT LINE (20 MIN)
18:05  OPEN LINE (25 MIN)
18:30  DRIFT LINE (30 MIN) – HALV BANE
19:00  FEIING AV BANE (15 MIN) – HALV BANE
19:00  GDS KVALIFISERING. BÖRJAR MED ETT TRENINGSPASS
19:15  STRAIGHT LINE (20 MIN) – HALV BANE
19:35  OPEN LINE (25 MIN) – HALV BANE
20:00  DRIFT LINE (30 MIN) – HALV BANE
20:30  FREE 4 ALL (30 MIN) – HALV BANE
LØRDAG 16 JUNI
08:00  SEKRETARIATET OCH TEKNISK ÖPPNAR
09:00  EXTREME TRENING (15 MIN)
09:15  STRAIGHT LINE (20 MIN)
09:35  OPEN LINE (25 MIN)
10:00  GDS TRENING (15 MIN)
10:15  DRIFT LINE (30 MIN)
10:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
11:00  EXTREME TRENING (15 MIN)
11:15  STRAIGHT LINE (20 MIN)
11:35  OPEN LINE (25 MIN)
12:00  DRIFTING SHOW (15 MIN)
12:15  DRIFT LINE (30 MIN)
12:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
13:00  EXTREME TRENING (15 MIN)
13:15  STRAIGHT LINE (20 MIN)
13:35  OPEN LINE (25 MIN)
14:00  DRIFTING SHOW (15 MIN)
14:15  DRIFT LINE (30 MIN)
14:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
15:00  EXTREME LØP 3 AV 9 (30 MIN)
15:30  STRAIGHT LINE (20 MIN)
15:50  OPEN LINE (25 MIN)
16:15  GDS TRENING (15 MIN)
16:30  DRIFT LINE (30 MIN)
17:00  FEIING AV BANE (15 MIN)
17:15  EXTREME TRENING (15 MIN)
17:30  STRAIGHT LINE (20 MIN)
17:50  OPEN LINE (25 MIN)
18:15  KLARGJØRING AV BANE FOR GDS
18:30  GDS TOP16 (90 MIN)
20:30  *GYMKHANA TRENING (50 MIN)
21:20  *FMX SHOW (10 MIN)
21:30  *GYMKHANA FINALE (30 MIN)
*VID STARTEN PÅ STRIPPAN
SØNDAG 17 JUNI
08:30  SEKRETARIATET OCH TEKNISK ÖPPNAR
09:00  BREISLADD KVAL (75 MIN)
10:15  DRIFT LINE (30 MIN)
10:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
11:00  EXTREME TRENING (15 MIN)
11:15  STRAIGHT LINE (20 MIN)
11:35  OPEN LINE (25 MIN)
12:00  DRIFT LINE (45 MIN)
12:45  FEIING AV BANE (15 MIN)
13:00  EXTREME TRENING (15 MIN)
13:15  STRAIGHT LINE (20 MIN)
13:35  OPEN LINE (25 MIN)
14:00  BREISLADD FINALE (60 MIN)
15:00  EXTREME LØP 4 AV 9 (30 MIN)
15:30  STRAIGHT LINE (20 MIN)
15:50  OPEN LINE (25 MIN)
16:15  DRIFT LINE (45 MIN)
17:00 GATEBIL MANTORP SLUTT

LINK: Mer om bankörning på Gatebil

AFTERTRACK FREDAG
20:00  2 TIMMAR HAPPY HOUR I ÖLTÄLTET!
22:10  DJ VOGEL KICKAR IGÅNG PARTYT PÅ SCENEN
22:20  GATEBIL SHOW-GIRLZ
22:35  COVERBANDET NOLLTRESEX LIRAR LOSS!
23:25  GATEBIL SHOW-GIRLZ
23:45  DRÖMHUS LIVE PÅ SCEN (HIT-LÅTEN “VILL HA DIG” FYLLER 20 ÅR)
00:20  SVERIGES GRYMMASTE DJ VOGEL ÖSER PÅ
00:45  CHRIS KILROY AVSLUTAR MED ETT HARDSTYLE SET
01:10  EFTERFEST I ÖLTÄLTET!
AFTERTRACK LØRDAG
21:30  GYMKHANA FINALE PÅ STRIPPEN
22:10  DJ VOGEL KICKAR IGÅNG PARTYT PÅ SCENEN
22:45  PRISUTDELNING GDS, SAMT PIT GIRL SEARCH + SHOW-GIRLZ
23:15  TIX LIVE PÅ SCEN!
00:05  GATEBIL SHOW-GIRLZ
00:20  SVERIGES GRYMMASTE DJ VOGEL ÖSER PÅ
00:25  KORANDE AV GATEBIL PIT GIRL SWEDEN 2018
00.55  CHRIS KILROY AVSLUTAR MED ETT HARDSTYLE SET
01.15  FESTEN FORTSÄTTER I ÖLTÄLTET

LINK: Last ned tidsprogram som Pdf. 

LINK: Info Gatebil Mantorp 15-17 juni.

Sponser til tidsprogram og resultater.

annonse

annonse