SE FORMULA DRIFT LIVE! #R2 ATLANTA

Årets aller første runde av Formula Drift gikk virkelig til topps for den norske sjåføren Fredric Aasbø. Han vant for første gang på Long Beach. 8-9 mai er det tid for ny runde, denne gangen på Road Atlanta.

Oppslagsfoto: Mike Figaro

KENNETH MOENKenneth Moen er også på plass i sin Gatebil-gule Nissan 200SX. Vi håper selvsagt at han gjør det bedre enn forrige gang. Det er viktige poeng som må sankes runde for runde, for å kunne nå pallplassering i slutten av årets mesterskap.

LES ALT OM RUNDE #1  FRA LONG BEACH HER.

Det er 6 timers tidsforskjell fra Norge til Atlanta, noe som gjør at kjøringen vil finne sted til sene nattetimer. Men hva gjør vel det, det er helg og vi i Gatebil ønsker alle følgere til å se sendingen live hos oss. Her kan du også chatte/diskutere kjøringen på denne siden. Del gjerne sendetider og link til denne siden med alle dine venner, da blir vi enda flere samlet på ett sted til å diskutere kjøringen.

04:00 Premieutdeling

Når topp 32 kjøres i gang lørdag kveld, blir det spennende! Fredric Aasbø kjører da mot Daigo Saito, og Kenneth Moen mot Michael Essa som vant serien i 2013. Heldigvis er de norske gutta på hver sin side av tabellen, og kan da ikke møtes før i selve finalen!

Oppdatering kl 00:02: Kenneth Moen og Fredric Aasbø er med til topp 16! Under ser du hvordan stigen vil fortsette utover natten.
topp16

LIVE SENDING:

Bli med å diskutér i vår GATEBIL-Chat:

Mike Whiddett - RADBUL Drift Car
Mad Mike skal kjøre sin aller første runde i Atlanta med sin nybygde Mazda MX-5. Se flere bilder av bilen HER.

Sjekk ut de hotteste bilene i Formula Drift 2015 HER.