Gatebil handler selvsagt ikke bare om det som skjer på banen eller på campingen, for på alle Gatebil festivaler er det også utstilling. På Rudskogen i juli brukes hele den store gokartbanen til utstilling. Her kan du parkere bilen din alle dager, men lørdagen er den store utstillings-dagen hvor juryen deler ut over 50 pokaler til bilene de liker aller best.

Kanskje du har er en “daily-driven” bil som er lav og brei, eller kanskje den er så unik eller sjelden at den bare kjøres på helt spesielle dager? Vi vil se alle type biler, gammel som ny, men gjerne en bil som kan være morsom for andre å se på.

Nytt i 2017 er også inndeling av klasser på utstillingen. Det blir ikke kåret 1, 2 og 3. plass i mange klasser som før, men i steden 10 og 5 utvalgte likeverdige vinnere i mange klasser.

LINK: Gatebil Rudskogen Motorpark, Norge 6-9 juli

HVOR OG NÅR:
Bilen din parkeres på gokartbanen på Rudskogen. Her er det plass til ca 400 biler før det er fullt. Du kan stå alle dager under festivalen, men den store “utstillingsdagen” er lørdag.

HVORDAN DELTA:
Det er ingen forhåndspåmelding for å delta.  Fortell når du kommer at du vil delta på utstillingen, og du blir henvist til utstillingsområdet. For å gjøre det enklest mulig for alle, vennligst hent en gul lapp i Gatebil Shoppen (rosa til jente-klasser) eller på Autoglym standen. Fyll ut navn og info/spec på bilen. Dette gjør jobben til dommerne litt enklere når vi trenger navn på eiere, samt at publikum kan få med seg noen fakta om bilen.

PREMIEUTDELING:
Klokken 16:00 lørdag, foran Gatebil shoppen.

AUTOGLYM – GATEBIL PARTNER FOR UTSTILLINGEN:
Gatebil sin partner Autoglym stiller selvsagt også med vaskeservice og knalltilbud på utvalgte proffe bilpleieprodukter på alle Gatebil festivaler i 2017. Både på fredagen, på utstillingsdagen for alle biler på lørdag, og under Gatebil GT & Sportscar Sunday som altså er på søndag. som er på alle Gatebil-søndager i 2017.

BILLETTPRISER GATEBIL 2017:
Dagsbillett til Gatebil koster kr. 250,- om du kjøper på nett eller kr. 300,- om du kjøpet i porten. Og ha med bilen på utstillingen koster kr. 250,-.

LINK: Autoglym bilpleieprodukter på Facebook.

PREMIEKLASSER RUDSKOGEN 6-9 JULI:
– 10 utvalgte made in Europa
– 10 utvalgte made in Japan
– 5 utvalgte made i USA
– 5 utvalgte retro ( før 1999).
– 5 utvalgte Best shine & finish.
– 5 utvalgte Stance
– 5 utvalgte GT & Sportscars
– 5 utvalgte Klubb/Team/Stand
– 5 utvalgte Girls ride. (Rosa utstillingsskjemaer).
– Car of the show top 3.

LINK: Info om Gatebil billetter 2017

LINK: Gatebil Rudskogen Motorpark, Norge 6-9 juli

Her ser du noen bilder fra utstillingen på tidligere festivaler:

LINK: Autoglym bilpleieprodukter på Facebook.

Gatebil hovedpartner 2017:
570x200_shell_v2