NB! Ikke oppdatert med informasjon for 2018!

Gatebil handler selvsagt ikke bare om det som skjer på banen eller på campingen, for på alle Gatebil festivaler er det også utstilling. På Rudskogen 8-10 september brukes det gamle depot nettopp til dette. Her kan du parkere bilen din alle dager, men lørdagen er den store utstillings-dagen hvor juryen deler ut over 40 pokaler til bilene de liker aller best.

Har du en “daily-driven” som er lav og brei, eller kanskje en unik eller sjelden bil du bare kjøres på helt spesielle dager? Vi vil se alle type biler, gammel som ny, men gjerne en bil som kan være morsom for andre å se på.

LINK: Gatebil Rudskogen Motorpark 8-10 september

HVA SLAGS BILER KAN VÆRE MED?
Alle typiske entusiast-biler er velkommen til å delta. Din daglige bruksbil som skiller seg ut fra  andre, eller din unike øyensten du bare kjører ved spesielle anledninger – som en tur til Gatebil på Rudskogen. Du trenger ikke ha ambisjon om å vinne pokal (se klasser lengre ned), men bare syntes det er gøy å vise frem bilen din og se på andre sine biler.

HVORDAN DELTA:
Det er ingen forhåndspåmelding for å delta. Når du kommer med bilen din forteller du oss bare at du vil delta på utstillingen, og vi viser deg vei til utstillingsområdet. På vei inn får du en gul (rosa for jenter) Gatebil / Autoglym A4 plakat hvor du fyller ut navn og info om bilen. Dette er gøy å lese for andre, og bra for juryen som går rundt for å se på alle bilene. Får du ikke infoplakat når du kommer, kan du hente dette i Gatebil shop i hoveddepot på andre siden av banen.

PREMIEUTDELING:
Klokken 16:00 lørdag ved Gatebil sin stand i nye depot. For ‘GT og Sportscars’ på søndag blir premieutdelingen på utstillingsområdet i gamle depot kl. 16:30.

AUTOGLYM – GATEBIL PARTNER FOR UTSTILLINGEN:
Gatebil sin partner Autoglym stiller med vaskeservice og knalltilbud på utvalgte proffe bilpleieprodukter på alle Gatebil festivaler i 2017. Vaskeplassen er ved innkjøringen til det nye depoet, på vei inn mot utstillingsområdet.

BILLETTPRISER GATEBIL 2017:
Dagsbillett til Gatebil koster kr. 250,- om du kjøper på nett, eller kr. 300,- om du kjøpet i porten. Og ha med bilen på utstillingen koster kr. 250,-.

LINK: Autoglym bilpleieprodukter på Facebook.

PREMIEKLASSER RUDSKOGEN 8-10 sept:
Nytt i 2017 er ny inndeling av klasser. Det blir ikke kåret 1, 2 og 3. plass som før, men i stede 5 utvalgte likeverdige vinnere i mange klasser.
– 10 utvalgte made in Europa
– 5 utvalgte made in Japan
– 5 utvalgte made i USA
– 5 utvalgte retro ( før 1999).
– 5 utvalgte Best shine & finish
– 5 utvalgte Stance
– 5 utvalgte GT & Sportscars
– 5 utvalgte Klubb/Team/Stand
– 5 utvalgte drift/race-car
– 5 utvalgte Girls ride. (Rosa utstillingslapper).
– Car of the show top 3.

STILLE UT BILEN DIN PÅ OSLO MOTORSHOW?
Gatebil bruker også utstillingen i september til å lete etter biler som kan være med på Oslo Motorshow – Norges største og proffeste innendørs bilutstilling. Gatebil deltar alltid med stor stand plass til mange biler, og årets dato er 27-29 oktober.

LINK: Info om Gatebil billetter 2017

LINK: Gatebil Rudskogen Motorpark 8-10 september

Her ser du noen bilder fra utstillingen på tidligere festivaler:

LINK: Autoglym bilpleieprodukter på Facebook.

Gatebil hovedpartner 2017:
570x200_shell_v2