Gatebil utstilling

Gatebil handler selvsagt ikke bare om det som skjer på banen, for på alle Gatebil festivaler er det selvsagt også utstilling. Her finner du all info du trenger om du har lyst til å vise frem bilen din på en eller flere av Gatebil-festivalene i 2018:

HVEM KAN VÆRE MED?
Alle typske entusiastbiler kan delta. Din daglige bruksbil som skiller seg ut fra  andre, eller din unike øyensten du bare kjører ved spesielle anledninger. Både gamle og nye. Du trenger ikke ha ambisjon om å vinne pokal (se klasser lengre ned), men bare syntes det er gøy å vise frem bilen din og se på andre sine biler.

HVORDAN DELTA:
Det er ingen forhåndspåmelding. Når du kommer forteller du oss at du vil delta på utstillingen, og vi viser deg vei til utstillingsområdet. Ønsker du at Gatebil sin jurye skal vurdere din bil, vil vi veldig gjerne at du plasserer en Gatebil-gul Autoglym infoplakat (rosa for klassen ‘Girls ride’) i frontruta eller en av siderutene på bilen. Infoplakaten får du enten når du kommer inn på utstillingsområdet, eller du kan hente i Gatebil shop/ taxi, eller i sekretariat.

PREMIEUTDELING LØRDAG:
Hoveddagen for utstilling på Gatebil er alltid lørdagen. Du kan delta med bilen din alle dager, men juryen bedømmer biler kun på lørdag. Og som oftest er premieutdelingen kl. 16:00 ved Gatebil sin shop/ taxier. Nøyaktig klokkeslett til hver festival finner du i tidsprogrammet til festivalen. PS! Vi oppfordrer alle som har deltatt på utstillingen til å møte på premieutdeling. Selv om du ikke har det minste håp om å få pokal. Og selvsagt – vær flink til å klappe for alle som vinner.

AUTOGLYM – GATEBIL PARTNER FOR UTSTILLINGEN:
Gatebil sin partner for utstillingen er Autoglym bilpleieprodukter. Autoglym har bl.a. ansvaret for vaskeplassen og stiller med premier til alle vinnere. Autoglym deltar selvsagt også på festivalene med stand, og gir deg proffe tips til hvordan du best mulig shiner og tar vare på din bil.

LINK: Autoglym bilpleieprodukter på Facebook.

BILLETTPRISER GATEBIL 2018:
Dagsbillett til Gatebil koster kr. 300,- om du kjøper på nett. For å ha med bilen på utstillingen koster det kr. 300,-. Prisen for bil gjelder derimot for hele helgen, så kommer du torsdag og blir til søndag er prisen den samme.

LINK: Billetter Gatebil festivaler 2018

UTSTILLINGSKLASSER 2018:
Som i fjor velger juryen ut sine likestilte favoritter i flere klasser. Ingen rangering. Alle utvalgte er vinnere. Hvor mange biler som får premie i hver klasse avhenger av hvilken festival og hvor mange som deltar. Vanligvis er det 10 biler i de største klassene og 5 der det er litt færre biler.
– Juryens favoritter ‘Made in Europa’.
– Juryens favoritter ‘Made in Japan’.
– Juryens favoritter ‘Made i USA’.
– Juryens favoritter ‘Retro'( før 1999).
– Juryens favoritter ‘Best shine & finish’.
– Juryens favoritter ‘Stance’.
– Juryens favoritter ‘GT & Sportscars’.
– Juryens favoritter ‘Drift/race-car’.
– Juryens favoritter ‘Girls ride’ (rosa utstillingslapper).
– Car of the show top 3.

Div. bilder fra utstillingen på tidligere festivaler:

LINK: Autoglym bilpleieprodukter på Facebook.

Gatebil hovedpartner 2018:
570x200_shell_v2

annonse

annonse