DRIVER

Age
32

Raised
Bjerke, Norway

Lives
Korsvoll, Norway

Status
Single

Education/proffesion
Car mechanic

Personal vechicle
Audi A4 Allroad, Camaro Z28 SS

Follow Christer André Gislerud

Christer André Gislerud har vokst opp med en far som har vært aktiv i motorsport gjennom hele livet. Gislerud begynte selv å kjøre gokart da han var ni år gammel og debuterte i racing som 15-åring. Siden da har han blitt både Norgesmester, Skandinavisk mester og tidenes yngste danske mester. Gislerud vant Extreme-serien i 2014 med en Stealth B6.

Gislerud beskriver seg selv som en liten djevel på banen. Mens han virker avbalansert og upåvirkelig før kjøring, vokser hornene i pannen når han kommer ut på banen. I teamet har Gislerud med seg pappa Steffen, Jan Eklund og Ståle Alseth, en gjeng som har fulgt Gislerud på løp siden han var 15.

Samholdet og fellesskapet som oppstår mellom deltakerne i Extreme er det Gislerud setter aller mest pris på når han kjører på Gatebilfestivaler. Han synes også det er hyggelig når folk kommer bort og spør om bilde og er interessert i bilen. Gislerud har som mål å bli blant de fem beste i Extreme i 2019, men med bare 410 hester og således en underlegen bil, mener han at han må stå hardt i ramma for at det skal skje.

Gislerud drev aktivt med tennis da han var yngre og har en tidligere kretsmestertittel fra Oslo-cupen. Ved siden av racingen kjører han i dag motorsykkel og anser seg selv som en A4-type med hund og stasjonsvogn.

CAR

Team:
Team Gislerud

Race number
224

Car model
Chevrolet Camaro

Engine
Chevrolet 6.2 l. V8, pure suction engine with a restrictor of DTC Cup regulations.

HK
410 hp.

Fuel
Shell V-Power 98 octane gasoline

Gearbox
H 4-speed

Weight
1225 kg.

Type of tyres
Slicks

Christer André Gislerud kjører en Chevrolet Camaro rørrammebil fra 2017. Gislerud kjøpte opprinnelig en eldre Camaro i 2015, men da denne ble utsatt for en større krasj gikk teamet til innkjøp av en ny type Camaro.

Bilen er en standard cup-bil fra NTCC/DTC og er i utgangspunktet optimalisert for hard konkurranse. Gislerud har derfor ikke gjort noe videre med bilen foreløpig. Etter hvert setter han muligens inn en kompressor.

Gislerud har tidligere deltatt på Gatebil med en Stealth B6.

Sponsorer: BGnor AS, Truckparts Sweden, Gulf Oil, Frisørpikene

Takk til: Mamma og pappa og resten av teamet som hjelper til og får bilen i orden uansett hvor stor skaden er. Uten et solid team hadde ikke dette vært mulig.