DRIVER

Age
26

Raised
Risør, Norway

Lives
Risør, Norway

Status
Domestic partnership

Education/proffesion
Industrial engineer, tinsmith

Personal vechicle
BMW F30

Follow Daniel Jensen Aas

Daniel Jensen Aas har flere års erfaring fra blant annet gokart, motocross og trial, før han fikk sin egen bil og debuterte på Gatebil i 2013, 18 år gammel. Han har en 13. plass på Våler i 2018 som sin foreløpig beste plassering.

Jensen begynte å kjøre gokart da han var fem år gammel og har siden da utviklet seg til å bli en stabil og erfaren sjåfør. Han er i et team med flere biler, og setter pris på å ha et stort nettverk rundt seg som han kan drive bilinteressen videre sammen med.

Gatebil er en viktig del av livet til Jensen. Det er her han treffer igjen alle vennene han har fått gjennom årene han har drevet med racing. Han setter pris på  tiden de får bruke på banen sammen og hyggen på kveldstid. Jensen har som mål å komme blant topp 15 i Gatebil Extreme i 2019.

Jensen har en far som har drevet med bil i alle år, og mener han har vokst opp i baksetet på en Sierra Cosworth. Da han fikk sin egen Cosworth som 16-åring , var det ingen vei tilbake. Nå har han valgt bort de fleste andre aktiviteter og kjører stort sett hver helg, på is om vinteren og på bane om sommeren.

CAR

Team:
Gjerstad Racing Team

Race number
202

Car model
BMW E46 GTR

Engine
5 l. V8 compressor

HK
Unknown

Fuel
E85

Gearbox
M5 6-speed

Weight
1280 kg.

Type of tyres
Michelin 27/65-18

Daniel Jensen Aas kjører en BMW E46 som er nyinnkjøpt for 2019-sesongen. Bilen har han hatt lyst på siden han først så den i 2013, så da muligheten til å få kjøpt den plutselig dukket opp, handlet han raskt.

Så langt har Jensen montert sammen motoren og interiøret og fått startet bilen. Videre venter full gjennomgang av dempere og bremser. Bilen har i dag 380 millimeter bremseskiver, treveis dempere, Linnerud bur og masse carbon. Nå er planen å få den til å gå fortest mulig.

Jensen har tidligere deltatt på Gatebil med en Nissan 200SX, en Cosworth vingebil med 2JZ motor, samt en E30 V8 turbo.

Sponsorer: En snill tante.

Takk til: Samboer, familie og venner. En spesiell takk til Robin Slåttekjær som stiller opp med mye kunnskap når det brenner.