DRIVER

Age
42

Raised
Oslo

Lives
Kjelsås

Status
Married, two children

Education/proffesion
Telecommunications engineer

Personal vechicle
Audi Q7 Etron, Transporter T6

Follow Eivind Bekkeli

Eivind Bekkeli har drevet med racing i 15 år. Han har tidligere erfaring fra blant annet NM-racing, gokart og motocross. Han har flere seire i Gatebil Extreme og har vunnet løp både på Våler, Rudskogen og Mantorp.

Bekkeli beskriver seg selv som en rask, men rettferdig sjåfør, og mener han tilhører verdens beste team. På tross av utallige arbeidstimer trives han fortsatt i garasjen, og anser racing som en morsom og lærerik hobby, som også byr på mange spennende utfordringer.

Gatebil for Eivind Bekkeli er først og fremst heftig racing og gode venner.  Målet for 2019 er å komme blant topp fem sammenlagt i Gatebil Extreme.

Bekkeli har tidligere også drevet med en rekke forskjellige idretter, blant annet håndball, bandy og friidrett. I dag er det først og frems kone og barn, båt, motocross og reise som opptar Bekkeli når han ikke kjører eller skrur bil. Spesielt kult synes han det er å kjøre motocross sammen med sønnen på åtte.

CAR

Race number
68

Car model
Aquila

Engine
BMW S65 twin turbo

HK
750 hp.

Fuel
Racefuel E85

Gearbox
Hewland NLT

Weight
950 kg.

Type of tyres
Yokohama 280/650-18 and 330/710-18 supersoft

Eivind Bekkeli kjører en Aquila CR1, en prototype sportsvogn som det finnes kun 27 av i hele verden. Han lette i over to år før han kjøpte bilen fra Danmark i 2013.

Bekkeli har bygget om motoren til en twin turbo med 750 hester, han har modifisert understellet, byttet girkasse og installert ny elektronikk. Siden forrige seong har bilen også fått større vinge og mer aero.

Bekkeli har tidligere deltatt i Gatebil Extreme med en Audi S2 Coupe.