DRIVER

Age
42

Raised
Kongsberg, Norway

Lives
Svene, Norway

Status
Domestic partnership

Education/proffesion
Car mechanic

Personal vechicle
BMW E30, Volvo 242

Follow Marcelo Adrian Garcia

Marcelo Adrian Garcias racingkarriere begynte med gokart i 12-årsalderen. Første gang han kjørte racing med bil var som deltaker i Gatebil Extreme i 2012. Garcias første seier i Extreme kom på hovedtreffet i 2015. Han vant også Race 8 på Rudskogen i august 2018, da med Jon (Jonus) Reinertsens bil.

Garcia mener han er en sjåfør som er utpreget snill mot konkurrentene, kanskje litt for snill, men at han også er rask er det ingen tvil om. Det var ingen tilfeldighet at Jonus valgte nettopp Garcia til å kjøre bilen sin. Han ønsket en rask sjåfør og et team som kunne vedlikeholde bilen ordentlig. Garcia beskriver teamet sitt som svært dedikerte.

Racing er bortimot det eneste som står i hodet på Garcia, og også den eneste grunnen til at han er på Gatebil: Han vil kjøre, og han vil vinne! Målet for 2019 er selvsagt å vinne hele Extreme-serien.

Når han en sjelden gang tar seg et lite avbrekk far racingen liker Garcia å stå på snowboard, ski og drive med fysisk trening.

CAR

Team:
Turbo1

Race number
12

Car model
BMW TTA

Engine
Nissan 350Z 3,5 l. V6 twin turbo

HK
1000 hp. / 800 nm.

Fuel
BOOST Racefuel

Gearbox
Sadev 6-speed

Weight
1200 kg.

Type of tyres
Yokohama

Marcelo Adrian Garcia kjører en BMW TTA med en Nissan 350Z V6-motor med twin turbo. Bilen eies av Jon (Jonus) Reinertsen, men Garcia får låne den mot å levere resultater i Extreme.

Garcia har gjort ytterst få utbedringer på bilen og mener den er rask nok som den er. Planen er å kjøre bilen til Jonus i to sesonger til, før han forhåpentligvis får sin egen bil på bane i 2021. Garcia bygger nemlig en helt unik BMW DTM M4 replika, som også skal brukes i Gatebil Extreme.

Garcia har tidligere deltatt i Gatebil med en BMW E30 DTM.

Takk til: Jonus Racing