DRIVER

Age
44

Raised
Trondheim, Norway

Lives
Trondheim, Norway

Education/proffesion
BI Norwegian Business School

Personal vechicle
Audi RS6

Follow Per Erik Schriever

Per Erik Schriever debuterte i Gatebil Extreme i 2007 og presterte å vinne hele serien det samme året! Han har i de påfølgende årene sikret seg en rekke seiere i både Time Attack og løp.

Per Erik elsker fart og spenning og setter pris på å kunne leve ut disse lidenskapene sammen med gode venner i racingmiljøet. Han beskriver seg selv som en stabil sjåfør som først og fremst vil ha det gøy med racing, både på og utenfor banen. Han setter også pris på det unike samholdet mellom folka som driver på med dette.

For Per Erik er Gatebil noe han planlegger og ser frem til gjennom hele vinteren. Han håper å kunne kjempe blant de 10 beste i 2019.

Per Erik liker veldig godt å trene, og mener det ville vært fornuftig å gå ned 10 kilo i stedet for å investere en formue i carbondeler. De fleste vil nok imidlertid være enige med Per Erik at det er mye morsommere å slanke bilen med carbon enn å gå ned i vekt selv. Fritiden bruker han helst sammen med barna sine, og ekstra stas er det å ta dem med på gokart-kjøring.

CAR

Race number
63

Car model
Nissan Skyline R33 GTR

Engine
RB26 2,8 l. HKS Step 3, single turbo

HK
706 hp. / 760 nm.

Fuel
Q16

Gearbox
Hollinger sequential

Weight
1490 kg.

Type of tyres
Summer tires, unless it rains, then winter tires

Per Erik Schriever kjører en Nissan Skyline R33 GTR. Bilen ble kjøpt i 2006 fordi Håvard Gustad sa at den var bra! Schriever har kjørt denne bilen til og fra i 12 år, med unntak av fjorårssesongen (2018), da Team Zyrus trengte sjåfør til en av Lamboene på Rudskogen.

Bilen til Per Erik er mer eller mindre uforandret siden han kjøpte den i 2006, med unntak av litt mer effekt. Nå er det bare å skifte olje og fylle drivstoff så er den klar til sesongstart på Våler. Bilen er forøvrig lagt ut for salg, men noe nytt prosjekt blir ikke påbegynt før salget er gjennomført.

Takk til: Kjell Eriksen som tar service og fyller bensin.