Info om Gatebil Trackdays 2020

Etter at alle 5 Gatebil festivaler i 2020 har blitt avlyst grunnet Covid-19, har vi laget et nytt konsept vi kaller for ‘Gatebil Trackdays’. Et “lukket” arrangement med begrenset antall deltakere, tilpasset regler og retningslinjer for å begrense smitte av Covid-19 viruset.

Gatebil Trackdays er for førere og medhjelpere og ikke åpent for publikum. Kun Norske førere og medhjelpere kan delta på Gatebil Trackdays i Norge, og bare Svensker kan delta på Mantorp Park i Sverige.

GATEBIL TRACKDAYS 2020
Rudskogen 10-12 juli | Gjennomført
Mantorp 14-16 august | Gjennomført
Rudskogen 28-30 august | Kjøp billett
Mantorp 25-27 sept. | Kjøp billett

BILLETTPRISER
Alle Gatebil Trackdays er over 3 dager – fra fredag til søndag. Det vil kun være anledning til å kjøpe billett for hele perioden. Billett for deltaker koster kr. 4500,- i Norge og kr. 2250,- i Sverige, inkludert all kjøring, depotplass og billett til en mekaniker/ medhjelper. Ekstra billett for mekaniker/ medhjelper koster kr. 1500,- i Norge og kr. 750,- i Sverige.

I tillegg kommer kr. 200,- i engangslisens til NBF og SBF (gjelder for hele helgen), pluss kr. 100,- for de som evt. skal sitte på.

Det vil kun være forhåndssalg av billetter på nett. Billetter selges Ikke ved inngang, slik som på Gatebil festivaler til vanlig.

Dersom norske eller svenske helsemyndigheter skulle endre sine regler for arrangementer, slik at en eller flere av Gatebil Trackdays må avlyses, vil de som har kjøpt billetter få pengene tilbake.

FRIKJØRING ALLE KLASSER
Baneprogrammet blir omtrent som det pleier å være, med inndeling i klassene Straight, Open og Driftline. Programmet kommer nærmere arrangementene, men første kjørepass er fredag kl. 10.00. Kjøringen avsluttes søndag kl. 17:00.

Praktisk informasjon om innsjekking, teknisk kontroll, førermøter, mm. kommer på mail til alle deltakere.

BREISLADDKONKURRANSE
Vi kommer til å kjøre Breisladdkonkurranse på alle Gatebil Trackdays. Alle kan delta, og påmelding vil være i registreringsskjema som alle deltakere får tilsendt på mail etter de har kjøpt billett. Mer informasjon om konkurransen sendes også på mail.

Les mer om Breisladden her

GATEBIL DRIFT SERIES
Det vil bli kjørt 3 løp i Gatebil Drift Series i 2020. Løp 1 vil være på Gatebil Trackday på Mantorp den 14-16 august. Her kan kun svenske førere delta. Løp 2 blir på Rudskogen 28-30 august, og her kan bare Norske førere være med. Deretter vil de 8 beste fra hvert av disse 2 løpene få kjøre finalen på Mantorp Park 25-27 september.

Les mer om GDS her

GATEBIL EXTREME
Det vil bli kjørt løp med de norske bilene i Gatebil Extreme på Rudskogen i juli og august. I Sverige er det for få deltakere til å kjøre race, men her blir det Time Attack, hvor også andre biler enn de som vanligvis deltar i Gatebil Extreme kan delta.

Lyst til å kjøre Gatebil Extreme Time Attack på Mantorp Park 14-16 august? Kontakt Hans Jørgen på hja@gatebil.no, eller +47 915 95 257

SMITTEVERN COVID-19
Gatebil Trackdays er selvsagt tilpasset alle norske og svenske regler og retningslinjer for å begrense smittespredning av Covid-19. Mer informasjon vil bli sendt på mail til alle som har kjøpt billett.

MEDIAPASS
Gatebil ønsker å prioritere at flest mulig skal få anledning til å kjøre på banen, slik at det ikke vil bli gitt ordinære mediepass slik som vanligvis på Gatebil. Det vil derimot selvsagt være anledning for fotografer å være med i et team, om fører ønsker dette.

OVERNARTTING PÅ OMRÅDET
Det vil være anledning for alle deltakere og medhjelpere til å overnatte på området. Mer informasjon om dette kommer på mail til alle som har kjøpt billett.

*VIKTIG VIKTIG!
Deltakere (både førere og medhjelpere) til Gatebil Trackdays på Rudskonen 10-12 juli, kan ikke ha vært utenfor Norge etter 26. juni. Alle må også være friske uten noen symptomer på Covid-19 eller forkjølelse. Ellers gjelder de vanlige smittevernreglene som alle nå har blitt godt kjent med.

Les mer om Covid-19 symptomer og smittevern –
Norge: Folkehelseinstituttet 
Sverige: Folkhälsomyndigheten

Hold avstand i depoet, men på banen er det lov å være tett. Her er Team Dangerous Dynamos fra Gatebil Super 3 i 2019.  Max Vonka bakerst, Olav Haugen Hasdal i midten, og Anders Stensrud i front.

Det vil være lov å sitte på med hverandre, så lenge man reiser sammen og er i samme team. Lisens for å sitte på koster kr. 100,-. for hele helgen.

På Gatebil Trackdays på Mantorp 14-16 august vil det bli kjørt Gatebil Extreme Time Attack. Her åpnes det for at andre biler enn de som vanligvis deltar i Gatebil Extreme kan delta. Kontakt Hans Jørgen på hja@gatebil.no eller +47 915 95 257 om du vil være med.

Det vil bli kjørt ett Norsk og ett Svensk løp i GDS. Og vi håper finalen vil kunne kjøres for fulle tribuner på Mantorp Park 25-27 september.

Kjøp billetter her.

– – – – – –

GATEBIL WEBSHOP
Gatebil har åpnet nettbutikk! Her kan du kjøpe de nyeste råtøffe Gatebil-klærne til både gutt/ mann, dame/ jente og barn. Tidligere har Gatebils klær kun vært til salgs på Gatebil festivalene. Hettegenserne på bildet koster kr. 499,-. T-skjorte kr. 249,-.

Sjekk ut Gatebil nettbutikk her.

annonse

annonse