Arve Handeland

Arve Handeland begynte med racing i 2002 og debuterte på Gatebil to år senere med en Sierra Cosworth. Han har ingen tidligere erfaring fra bilsport og mener veien frem til der han er i dag har vært både krevende og lærerik.

Handeland beskriver seg selv som en engasjert og dedikert sjåfør, som liker å konkurrere på banen. Teamet hans består av gode og engasjerte venner som hjelper til når det trengs.

Gatebil for Handeland betyr, først og fremst, høy fart og stor spenning. I tillegg setter han pris på det sosiale på treffene og tid med gode venner i bilmiljøet. Handeland sikter på en plass blant topp 10 i Gatebil Extreme i 2019.

Handeland er anleggsleder for et entreprenørfirma og bruker en god del tid på jobb. I tillegg bruker han mye tid på racing og bilbygging med venner. Fritiden forøvrig er avsatt til familien.

Arve Handeland kjører en blå og hvit BMW E30. Han har alltid likt BMW, spesielt E30, og kjøpte denne i 2007, tilnærmet original. Siden har han brukt mangfoldige timer på å bygge den om slik han ønsker den, spesialtilpasset for å kjøre i Extreme-serien.

Handeland har blant annet bygget motor, fått støpt tak og panser i carbon, og har breddet bilen 11 centimeter. Planen videre er å få bilen enda lettere og enda mer holdbar med tanke på ekstrem kjøring.

Handeland har tidligere deltatt i Gatebil med en Sierra Cosworth.

Takk til: Tålmodig samboer og gode venner.