Bosse Jonasson

Bosse Jonasson er far til Robin Jonasson og en av dem i Gatebil Extreme med aller mest erfaring fra banekjøring. Bosse har kjørt racing i over 40 år og har også erfaring fra rally og gokart. Far og sønn Jonasson vant Gatebil Extreme i 2017.

Som en av de eldste i Extreme-gjengen vet Bosse at en racingkarriere har både oppturer og nedturer, men at det er lidenskapen for motorsport og gleden over å konkurrere på banen som gjør at man fortsetter år etter år. Samhold og innsats i hele teamet er også en viktig del av racinglivet for Bosse.

Gatebil for Bosse er først og fremst stor glede, men også mye hardt arbeid. Målet for 2019 er selvsagt å vinne Gatebil Extreme igjen.

Det er bare racing som gjelder for , og det har det vært hele livet. Han har ikke konkurrert i andre idrettter, men liker å stå på slalåm.

Bosse og Robin Jonasson kjører en Porsche 918 RSR med GT3 motor. Bilen ble bygget ferdig til 2016-sesongen med et klart mål om at den skulle bli en vinnerbil i Gatebil Extreme, noe den klarte allerede i 2017.

Bilen har far og sønn bygget opp selv. Alt er endret eller modifisert og den har mange custom løsninger. Blant annet har de bygget om hele rammeverket og laget hele karosseriet selv. Nå har teamet fokus på ny aero som skal være klar før sesongstart 2019.

Sponsorer: GIK Turbo, Neptun Spa & bad, PC Slang & Maskiner, Pamil, Märkesdemo