Casper Thorsen

Hvor lenge har du drevet med motorsport?

– Holdt på med forskjellige typer motorsport siden jeg var 6år.

Hvordan har veien vært frem til der du er i dag?

– Den har vert hard med mange opp og nedturer men oppturene veier altid over for nedturene veldig givende og lærerik.

Hva betyr Gatebil for deg?

– Gatebil betyr alt for meg og min motorsport interesse/karierre uten gatebil er eg usikker på hva jeg hadde gjort idag.

Største prestasjoner på banen?

– 3 plass gatebil breisladd konkuranse med 4hjulstrekk.

Erfaring fra andre typer bilsport?

– Motocross

Hvorfor driver du med motorsport?

– Motorsport har vert min hobby og interesse siden jeg var liten og jeg har altid hatt familie/venner som har drevet med det samme så og holde på med noe annet har aldri vert et tema!

Hva kjennetegner deg som sjåfør?

– Gir altid alt og som regel litt til.

Kan du beskrive teamet ditt?

– Gikk inn i Buldre racingteam for fult i 2024 og vil beskrive teamet som utrulig hjelpsomme, dyktige og et team som gir alt for at alle skal få kjørt og ha det best mulig til enhver tid!

Andre sportsprestasjoner?

– Når jeg sluttet og spille fotball

Interesser utover motorsport?

– Stort sett alt med motor.

Hvem har vært den største støtten for deg?
– Største støtten er familie og venner men spesielt min far (ørjan thorsen) og lillebror (werner thorsen) som altid slipper det di har og stiller opp og hjelper til når det trengs!

Når kjøpte/ bygget du bilen?
– Kjøpte bilen i 2014 og begynte og bygge på den ganske med eingang og fikk bilen ferdig stilt i 2017 da med annen motor og gir.

Fortell historien til denne bilen siden du fikk den.
– Kjøpte bilen av bror min som gikk litt lei etter og ha skrudd den i fillebiter bygd bur, sandblåst og grunna den. Eg starta med friskt mot og arbeidslyst og jobbet 2-3 jobber samtidig for og få økonomien til og gå rundt slik at eg kunne gjer bilen ferdig og få den slik eg sjølv ville.

Hvorfor denne bilen?
– Altid likt audi veldig godt og spesielt typ85 med 2.2 20vt og quattro.

Hva har du gjort med den?
– Lakkert den opp, breddet den med sportquattro bredding til coupe som er tilpasset og laget selv for og passe sedan, satt i 2.5 diesel blokk for og få meir volum og tidlig ladetrykk, precision 6466 gen2 turbo, 4,5toms eksos, portet topp fra EBB TECH med cat cams og sterkere ventilfjører og rustfrie eksos ventiler, bygd om på bur, satt i polyforinger i alt av understell forutenom stumme aluforinger i traverser, bærebruer fra audi s2 med meir justerings muligheter, omsveiset orginal spindler/fjørbein slik at eg fikk montert k-sport coilovers fra mazda 323gtr, satt i gripper frontdiff, orginal center og bakdiff. +++

Hva har vært det mest utfordrende med denne bilen?
– Mest utfordrende har vert og få tilpasset bredding til bilen.

Videre planer med bilen?
– Stadig nye planer men først vil eg få bilen til og vere mest mulig holdbar og få testet den litt på gatebil extreme og bakkeløp for så og se hva som må forbedres kjøremessigt og utvendig for og kunne fungere best mulig til både drifting og extreme.

Tidligere biler i Gatebil?
– Audi 90 typ 89 quattro