Lena Charlotte Westby

Hva slags bil har du?

Bmw E30 89′

Og litt tekniske data: 

M50b30 turbo (750hk/890nm)

Turbosystems HTX4064

Ignite racefuel red 114

Wisefab front angle kit

BC coilovers

530D gearbox


Hvorfor valgte du denne bilen?

Valgte denne bilen fordi jeg allerede hadde den, som tidligere bruksbil og akkuratt på den tiden så var E30 en veldig lett og fin bil å starte med. I tillegg til at det er en av mine desidert favoritt karosseri!

Hva har vært det mest utfordrende med denne bilen?

Det mest utfordrende med denne bilen er at det er veldig mye som må lages av en selv, dvs. at det ikke er så veldig mye å velge i da det kommer til ferdig produserte understells-deler ol. Slik at justerings mulighetene blir litt mer snever om man ikke bygger om veldig mye! Det ligger litt jobb til grunn for å få den konkurranse dyktig.

Fortell historien til denne bilen siden du fikk den.

Det ligger veldig mye historie bak denne bilen da jeg har hatt den i eie siden 2006! Så kort fortalt har den vært igjennom like mye epoker og utfordringer som meg selv på alle de 16 åra, og både jeg og bilen har fått mer power!

Har du noe spesielt navn på bilen din?

Ble aldri døpt.

Hva på bilen har du jobbet med før den kommende sesongen?

Den sto klar til sesongstart som da var i april for min del! Men har bare på snaue 2 måneder nå rukket å bytte en topp pakning, ei vannpumpe og en turbo! Så nå håper vi resten fungerer som det skal resten av sesongen!

Hva har vært din største prestasjon i løp?

Min største prestasjon må vel bli når vi jentene kvalet inn som nr. 4 i finalen i Super 3, og endte opp som nr. 6 av sinnsykt mange gode team & sjåfører!

Hva betyr Gatebil for deg?

Gatebil  betyr mye for meg da det mest sannsynlig var inngangsbilletten min til drifting! Det føles også som en familie, da det er et stort samhold og mange mennesker man blir fryktelig glad i, som man også deler sin største lidenskap med!

Hvem har vært den største støtten for deg?

Venner og familie, og selvfølgelig alle mine samarbeidspartnere som er med på å gjøre det mulig for meg å kunne fortsette!

Hva er planen din for 2022 sesongen?

Det er å få kjørt alle løpene i Swedish Drift Championship!  Og utvikle meg selv til å bli en konkurransedyktig sjåfør!

Gatebil og da selvfølgelig Super 3 med Driftdolls gjengen!