Nermin Sipkar

Nermin Sipkar er fra Bosnia og kom til Sverige i 1992. Han begynte med racing i 2018 og debuterte i Extreme samme år med en Lamborghini Huracan Supertrofeo. Sipkar har ingen erfaring fra andre typer motorsport, men håper å markere seg i 2019.

Sipkar beskriver seg selv som en utpreget rolig og stabil sjåfør, og mener han kjører ganske så jevnt. Han føler allerede at han har utviklet seg mye som sjåfør gjennom 2018 og at han tør å kjøre mer aggressivt på banen. Han har foreløpig ikke noe team rundt seg, men har så langt stått godt på egne ben.

Gatebil for Sipkar betyr godt kameratskap, fest, glede og latter, og selvfølgelig masse racing. Han elsker adrenalinkicket og frihetsføelsen har får når han er på banen. Målet hans for 2019 er å utvikle seg enda mer som sjåfør, samt å hevde seg blant topp 15.

Sipkar har spilt fotball i en årrekke, en interesse som har fulgt ham siden han var liten gutt i Bosnia. I tillegg er han interessert i våpen, trening, sol og bading, og setter pris på å tilbringe tid sammen med familien.

Nermin Sipkar kjører en Lamborghini Huracan Supertrofeo. Sipkar ville ha en potent og komplett racerbil, og hentet bilen inn fra England før racingsesongen 2018. Den hadde aldri kjørt konkurranser før, men Sipkar fikk den fort på banen. Han kom opp i en bestetid på 235 kilometer i timen på Mantorp i 2018.

Bilen er en standard Supertrofeo med Ferrita eksossystem. Det Sipkar kommer til å fokusere mest på fremover er å lære seg bilen skikkelig. Per i dag mener han bilen er raskere enn ham selv, noe han er fast bestemt på å gjøre noe med.

Sipkar har tidligere deltatt på Gatebil med en Porsche 991 GT3 Cup.