Pål Richard Eidsvold | Gatebil

DRIVER

Age
44

Raised
Nordby/Vinterbro, Norway

Lives
Fagerstrand, Norway

Status
Domestic partnership, four children (youngest soon born)

Education/proffesion
Mini entrepreneur

Personal vechicle
Ford F 250

Follow Pål Richard Eidsvold

CAR

Team:
No Matching Numbers

Race number
21

Car model
Porsche NMN

Engine
3.6 l. 6 cyl. singel turbo

HK
750 Hp. / 800 Nm.

Fuel
E85

Gearbox
6-speed manual

Weight
1004 Kg.

Type of tyres
Hoosier S80 slicks. Avon rain tires.

Pål Richard Eidsvold kjører en Porsche 911. Bilen er bygget av Borger Strand i Notodden og ble kjøpt av Eidsvold i 2018 for å delta i Gatebil Extreme. Bilen betyr svært mye for Eidsvoll, som har hatt et stort savn etter at han solgte “den blå flammekasteren”, altså den bilen Vidar Frogner kjører i dag, men som nå er hvit og veldig annerledes enn da Eidsvold hadde den.

Eidsvolds 911 ble bygget om til senterbolt felger for å kunne bruke felger fra en Porsche Motorsport Cup-bil og for å få bredere felger og dekk. I tillegg er det laget ny aero. For sesongen 2019 er Eidsvolds plan å finne ut av hva som skal til for å slå Kai Roger Bakken og Vidar Frogner, som han mener er årets to storfavoritter.

Pål Richard Eidsvold har tidligere deltatt på Gatebil med en Porsche 993 RS Club Sport, 993 GT2 Flammekaster, Porsche 997 GT3 Cup.

Sponsorer: H&H Maskin, Brakes Norge, Fagerstrand maskin, Nesodden bil & karosseri, Porsche Center Son, Løiten, Precon skilt og dekor.

Takk til: Jens Hannestad, Borger Strand, Espen Bratli, Roger Susrud, Kjetil Susrud, Oliver Eidsvold, Lasse Eidsvold og konemor Jeanette Bøifor.

annonse

annonse