Raimond Nordnes

Raimond Nordnes debuterte på Gatebil i 2000. I 2008 kjørte han for første gang i Gatebil Extreme, og selv om han er en asfaltracer har han tittelen Norgesmester i Breisladd fra 2003. Nordnes’ beste plassering i Extreme er en tredjeplass.

Nordnes beskriver seg selv som en stabil sjåfør, som ofte ligger på veldig like rundetider på et løp. Teamet hans består av en gjeng motiverte bilentusiaster som aldri gir opp, selv om det har vært mye prøving og feiling opp gjennom årene Nordnes har konkurrert.

Gatebil har betydd enormt mye for Nordnes, og han setter spesielt stor pris på det gode miljøet og det fantastiske samholdet mellom folka som driver med dette. Målet til Nordnes for 2019 er å få rundetidene ned på 1:28 på Rudskogen.

Ved siden av racing oppgir Nordnes motorbygging og mapping som sine største interesser. Vi antar derfor at det Nordnes vil formidle at det er få ting i livet som er så altoppslukende som bil.

Raimond Nordnes kjører en BMW M3 E36 Flossmann. Flossmann body kit er utviklet spesielt for racing, og i samarbeid med BMW Motorsport. Raimond er generelt glad i gamle BMW’er. Denne kjøpte han i 2018, og Nordnes jobber kontinuerlig for å gjøre bilen enda raskere.

Så langt har han montert body kit, aero kit, nye hjulhus for å få plass til hjula, satt inn ny turbo clutch og ny girboks. Før sesongstart 2019 blir bilen bygget om med større hjul, nytt custom breddekit og mer aero. Effekten vil også øke fra 800 til 900 hester.

Nordnes har tidligere kjørt på Gatebil med Sierra Cosworth, Ultima GTR, Audi S2 Evo, Texaco RS 500, BMW E46 M3 GTR

Sponsorer: Dynoperformance

Takk til: Alle som bidrar, spesielt takk til familien som støtter prosjektet.