Robert Granaas

Hvor lenge har du drevet med motorspor og Hvordan har veien vært frem til der du er i dag?
Jeg har drevet med motorsport i hele mitt liv. Starta med motocross når jeg var 5 år, men interessen gikk over til bilsport etterhvert. Kjøpte meg en e36 i 2018 som jeg pussa opp i 2 år. Kjørte litt i 2020 og hele 2021 sesongen. Bestemte meg for å steppe opp gamet, så da solgte jeg e36’n og kjøpte en e92 ProSpec bil i sent 2022.

Hva betyr Gatebil for deg?
Gatebil for meg har en helt spesiell plass i hjertet. Ikke bare fordi jeg kjører bil, men hele atmosfæren og den gode stemninga som du får av å være på gatebil er bare helt unik. Begynte i en campingvogn på partycampen og så på banekjøringa til å stå nå i hoveddepot sammen med det største racingteamet i Norge. (Buldre Racingteam).

Største prestasjoner på banen?
Når det kommer til mine største prestasjoner, så er det nok det å kvalifisere til breisladden flere ganger, delta på SDS og NDC hvor jeg har kjempet mot de beste sjåførene i Norge og Sverige.

Erfaring fra andre typer bilsport?
Motocross og snøscooter

Hvorfor driver du med motorsport?
Jeg driver med motorsport fordi jeg er en adrenalinjunkie. Det rushet og spenningen jeg får av å ligge sidelengs i over 200 km/t er noe helt sinnsykt.

Hva kjennetegner deg som sjåfør?
Fått flere tilbakemeldinger at jeg har en aggressiv kjørestil

Kan du beskrive teamet ditt?
Mitt team (Buldre Racingteam) kan jeg tørre og påstå at det er det råeste teamet i Norge. Antallet som velger å dedikere fritiden sin til å hjelpe andre og bygge opp det vi har nå er bare helt rått.