Robert Sletten | Gatebil

DRIVER

Age
30

Raised
Dovreskogen, Norway

Lives
Dombås, Norway

Status
Domestic partnership, three children

Education/proffesion
Entrepreneur

Personal vechicle
Audi A6 3L TDI Quattro

Follow Robert Sletten

CAR

Team:
Sletten Racing

Race number
142

Car model
BMW E36 GTR Turbo

Engine
2.9 L. 6 cyl. turbo

HK
780 hp. / 870 nm.

Fuel
E85

Gearbox
6-speed M3

Weight
1150 kg.

Type of tyres
Yokohama supersoft

Robert Sletten kjører en BMW E36 GTR Turbo. Etter mange runder i tenkeboksen fikk han endelig kjøpt bilen i 2017 og kjørte den for første gang på bane på Rudskogen i september samme år. Han har stor tro på at bilen kan levere gode resultater når den blir klar.

Bilen er i utgangspunktet en 2,5 liters M50B25 rekkesekser fra BMW, fullsmidd, men med annen veiv, som gjør den til rundt 2,9 liter. Bilen har store dyser, Precision turbo, PPF innsug og motorfester, Life Racing datasprut og PDU, samt skjerm fra Plex Tuning. Frem mot sesongstart 2019 vil Sletten få fronten på bilen noe ned ved å bygge ned fangeren, bilen skal få nye bremser og bedre opplegg på servo. I tillegg har Sletten et ønske om etter hvert å sette inn ny girkasse fra Samsonas eller Sellholm, samt et grommere sett med coilovers.

Sletten har tidligere deltatt på Gatebil med en Escort MK2 bakkeløpsbil, Nissan Silvia S14, Audi 90 (konvertert til bakhjulstrekk), Audi 80 (bygget fra bunnen og konvertert til bakhjulstrekk), Toyota Supra.

Sponsorer: Volden Racing, SJ Profilering og Design, Sletten Anlegg og Transport AS, Dombås Treningssenter og flere privatpersoner som har bidratt.

Takk til: Pål Jensen, Inge Vidar Brustuen, William Jesperson, Kenneth Formo, Kenneth Volden, samboer, mamma og pappa og alle trivelige og hjelpsomme folk som er på treffene.

annonse

annonse