Robin Holm

Robin Holm har drevet med bil og motorsport hele livet. Han har vært innom både gokart, bilcross og crosskart, før han debuterte med racing i 2018. Debuten kom i Gatebil Extreme, og Holm sikret seg en 16. plass i serien.

Holm mener at han kanskje var litt stor i kjeften da han skrøt av at han skulle begynne med racing, men angrer ikke i dag. Han mener selv han er en rolig og forsiktig sjåfør som trenger å bli litt varm i trøya før det går virkelig fort. Han har ikke noe fast team foreløpig, men får hjelp av en og annen ved behov.

Etter egne beregninger har Holm kjørt over 160 timer og 11-12 tusen kilometer for å delta på Gatebil-arrangement i 2018, noe han absolutt synes det er verdt. I 2019 har han et mål om å komme blant de 10 beste i serien.

Holm interesserer seg forøvrig for elektro og er utdannet elektriker og energimontør. Han har jobbet i 21 år, både onshore og offshore. Ellers liker han å bruke tid sammen med barna sine, og tar dem gjerne med på praktisk arbeid i garasjen.

Robin Holm kjører en Mercedes 190E som han kjøpte i juni 2017. Han har et helt spesielt forhold til denne bilmodellen, og sammenligner den med store pupper og blondt hår(!!)

Holm har satt inn ny motor, bygd om sub frame og ellers gjort alt nødvendig vedlikehold. Han ønsker å kunne sette inn en sekvensiell kasse etter hvert og vil bredde bilen noen centimeter for å få plass til bredere hjul.

Sponsorer: Boost Racefuel, Jensen Montasje AS, SH-Partner AS

Takk til: Cecilie og barna, Stig Bornø, Harald Hegge og Tone Larsen Asp, samt Sværre Lundal for utfordringa og sikkert mange flere.