Truls Bakken

Truls Bakken er sønnen til Kai Roger Bakken og begynte med racing i 2015, 18 år gammel. Han kjører i dag gamlebilen til Kai Roger og sikret seg en andreplass i Race 8 på Rudskogen med den i 2018. I Time Attack har han en åttende plass som beste plassering.

Truls beskriver seg selv som en rolig og avbalansert sjåfør. Han er en del av det samme teamet som pappa Kai Roger, bestående av hådverkere og folk med ulik bilrelatert bakgrunn.

Truls mener han er arvelig belastet med den store interessen for bil, og har deltatt på de aller fleste Gatebil-treff de siste årene. Målet hans er å kjøre og ha det gøy.

Han er utdannet bilmekaniker, og det er utelukkende bil som opptar Truls, både på jobb og på fritiden.

Truls Bakken kjører en Audi S1, som Kai Roger bygde opp i sin tid. Truls arvet bilen i 2017 og er fornøyd med at et råskinn av en bil som denne sto tilgjengelig da han bestemte seg for å satse på racing i 2015.

Truls beskriver bilen som en ganske bra hjemmelaget racerbil. Likevel er det alltid noe å utbedre, både teknisk og mekanisk. Særlig med tanke på at dette er den aller første bilen til Truls i racingsammenheng, er det enkelte ting som etter hvert vil bli endret.

Sponsorer: KRB Trading, Bildeler.no, IDE systemer, Sunoco, Ankersen Motorsport, Royal Purple Scandinavia, Ebbestad Performance, DK Bilskadesenter, Jahrmann Motorteknikk, Olje- og energisenteret.

Takk til: Kai Roger Bakken, Martin B. Olsen, Jørgen Nedberg, Magnus Nedberg, Christoffer Borge Olsen, Martin Karlsen, Audun Solvold, Anders Weum, Lars Petter Nilsen, Borgar Koppangen, Torgeir Tokvam.