GATEBIL PIT-GIRL 2015 ER KÅRET!

I god tradisjon, kårer vi selvsagt årets Gatebil Pit-girl! Årets vinner ble kåret under Aftertracken på Rudskogen lørdag 11.juli. Med godt over 10 000 publikummere som så på, fikk 19 hotte jenter presentere seg på scenen hvor en jury kom frem til at det skulle bli Michelle Trosthoel (19) som gikk av med seieren. Vi tok selvsagt en prat med henne og de to andre jentene Linn Nesse (2.pl) og Tina Hagen (3.pl)

_CAM3166 copy

Grattis Michelle, hvorfor har du meldt deg på dette?
– Jeg tenkte at dette ville være kjempe kult å være med på. Nå fikk jeg muligheten til å møte masse nye folk og ikke minst delta i noe jeg aldri har gjort tidligere. Jeg må jo tilføye at jeg er pappas jente, så jeg har fått vært med på Gatebil-festivaler helt siden jeg var en liten. Å vinne denne konkurransen her, gjorde helgen min helt perfekt!

Siden du har Gatebil-interesse, kjører du noe kul bil?
– Så klart, jeg kjører Toyota Supra MKIV! Jeg er super interessert i bil og motor. Elsker å være på Gatebil for å både se på kjøring og sjekke ut strøkne biler. Det er så fint å omgås med så mange glade mennesker som har samme interesse som meg!

Hvilke type kjøring liker du på banen og hvem skulle du helst satt på med?
– Det må bli Ken Block! Jeg digger drifting, så da bør jo dere invitere han til neste år! Jeg er klar for action!

Alle gutter der ute lurer jo på hva du driver med på fritiden, har du kjæreste?
– Yes, jeg er opptatt dessverre. Utenom det så bruker jeg dagene mine i treningsstudio og har planer om å delta i bikinifitness konkurranser. Å vinne Pit-Girl på Gatebil var jo en perfekt oppvarming til fremtidige konkurranser.

Tilslutt, hvor kommer du fra? 
– Jeg bor på en liten plass i Småland i Sverige!  Vil dere se flere bilder som jeg legger ut, følg meg gjerne på Instagram: michelletrosthoel

_CAM3203 copy

Tina Hagen 25 (t.v) fra Geithus er kjempe fornøyd med 3.plassen.
– Det var så mange bra jenter med i konkurransen, så jeg er super happy med å ha kommet så langt! Jeg har vært fast gjest på Gatebil siste 4-5 årene og drømmen har helt klart å være med i Pit-Girl Crewet. Det virker som Gatebil-Miljøet er kjempe flott, og jeg er jo så klart veldig glad i litt oppmerksomhet.

Linn Nesse 23 (t.h) fra Asker meldte seg på kun for moroskyld.
– Selv  om jeg ikke vant, kommer jeg uansett til å dra på Gatebil! På fritiden driver jeg med poledancing, og elsker hunden min! Vi sees nok igjen!

IMG_0629-coffe
Juryen fikk en hard jobb med å velge ut hvem som skulle bli årets vinner. Fra venstre Shane Lynch (Boyzone), Colby West (skistjerne), Bil Baldwin, Tina Skovdal, Annette Soknes (juryeformann) og en representant for Shell, Gatebil sin hovedsponsor.

IMG_0648-coffeGATEBIL gratulerer årets vinner, vi gleder oss til å jobbe med deg på våre festivaler! Takk til alle jentene som var sporty som meldte seg på!

SJEKK UT BILDEGALLERI FRA AFTERTRACKEN:

SE FLERE BILDER FRA FESTIVALEN HER.

Neste Gatebil-festival: