10 Grunner til å reise på GATEBIL RUDSKOGEN I HELGA!

Er du usikker på om du skal dra på Gatebil til helga? Les dette sett kursen mot Rudskogen 7-10 juli  til  årets desidert største Gatebil-festival!
Dette blir en helt rå helg!

bakkerud gatebil1. STORE NAVN FRA BÅDE INN OG UTLAND!
Vi får også besøk av flere store stjerner som Norges store Rallycross Monster Energy utøver og Hoonigan Racing Division rallycross-sjåfør Andreas Bakkerud. Han kommer direkte fra seier i den svenske VM-runden i rallycross og til Gatebil Rudskogen. Bakkerud er team kollega med Ken Block i årets VM-i rallycross. Hva han skal kjøre, får du vite på fredag! Både Fredric Aasbø og Kenneth Moen startet sine drifting-karrièrer på Gatebil. Nå er begge stjerner i verdens største driftingserie, Formula Drift i USA, og i 2015 ble Fredric Aasbø tidenes første Verdensmester. Det er ventet dyktige sjåfører fra Russland, Polen, England, Sverige, Danmark +++

cst7833-copy2. NESTEN 30 TIMER MED ACTION PÅ BANEN, SE ALT FRA ØYA!
Du vil garantert ikke kjede deg. Programmet er spekket med all slags kjøring. Frikjøring, drifting Pro,Taxi kjøring, Extreme løp osv. Selv om du kanskje ikke har bil til å kjøre med selv, kan det hende du kan få sitte på med noen? Vi vil anbefale alle å ta seg en tur ut på “øya” i midten av banen, der ser man mye og har god kontroll på det som skjer. Særlig under Extreme løpet, vil du ha oversikt på hvem som leder an. Ta med deg godt med mat og drikke, og slå i hel mange timer med nydelig utsikt med en smak av blårøyk!

LINK: Sjekk ut programmet for banekjøring. 

ALM3. NYHET: SUPER 3!
For aller første gang, starter vi programmet allerede torsdag kveld 18:00, med vår nyhet Super 3! Hvordan dette vil slå an, vet vi ikke enda, men det vi vet er at nesten 30 påmeldte lag er klare for fight! Er dere 3 biler som ønsker å hive dere på konkurransen, er det fortsatt mulig å søke: bw@gatebil.no

LINK: Sjekk ut alt om Super 3 konkurransen (engelsk).

gb_11q0169-e4. VM I BREISLADD + TIDENES PREMIE TIL PUBLIKUM!
Breisladden er kult både for deltakere og publikum. Breisladden er en klassisk konkurranse som blir gjennomført i god tradisjon med over 60 sjåfører som skal imponere med sin råeste sladd i langsvingen.  Lørdag kveld (18:00) er det kvalifisering og søndag er det finale med de 20 beste. I Breisladden deltar både proffe og amatører, både 2 og 4-hjulstrekk – alle i samme klasse. I år har du som publikummer mulighet til å vinne en Brian James bil-transporter! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar HER og være tilstede under breisladdkonkurransen!

mantorp_2014_0025. VÆRE MED VENNEGJENGEN PÅ CAMPINGEN!
På Alle Gatebil-festivaler er det camping for publikum. På Rudskogen er det flere store camper. Her kan du slå opp telt, ta med campingvogn eller campingbil, eller en diger buss. På campingen er det masse dusjer og doer som blir rengjort hele tiden.. Campingen åpner allerede torsdag formiddag, og det er førstemann til mølla for å sikre seg gode plasser.

LINK: Ler om å bo på campingen.

pitgirls_0096. BLI MED PÅ MONSTER ENERGY AFTERTRACK!
Monster Energy Aftertrack holder til på nedre camp inne ved baneområdet, like ved gokartbanen. Her har vi rigget en kjempestor festivalscene, hvor det er plass til over 6000 party-klare Gatebil-campere. Alle med festivalpass er velkommen til Monster Energy Aftertrack fredag og lørdag fra klokka 22:00 til 02:00.Den ligger i kort gangavstand fra hovedcampen.  Her er det full fest både fredag og lørdag kveld. Vi  kan nevne Admiral P, Byting, Staysmann & Lazz, Morgan Sulele, Innertier og DJ Ewind.   Lekre Gatebil Pit-girls vil knive om å vinne årets Pit-girl tittel.  Alle med festival/ campingbillett kan være med på Aftertrack som starter kl. 22.00.

LINK: Les mer om Aftertrack på Rudskogen.

utstilling7. UTSTILLINGEN!
Å gå rundt på gokartbanen og bare se på alle de fine bilene er også alene verdt å komme på Gatebil for. Du kan selvsagt også ta med din egen bil, uansett hva slags bilmerke og årsmodell. Tilsammen deles det ut premier i over 20 klasser. Den store utstillingsdagen med premieutdeling er på lørdag. Autoglym sponser utstillingen på Gatebil. Vi gleder oss til å ta i mot blankpolerte glis med store hjul og senk! Hva blir trenden i år mon tro?

cst5391-copy18. SPENNENDE I GATEBIL EXTREME!
Dette er Gatebil sin egen racing-cup med Skandinavias sprekeste startfelt hvor noen av bilene har over 1000 hester. Gatebil Extreme deles inn i to konkurranser. Time Attack og Race. I race er det om å gjøre å sette den raskeste rundetiden, og i race er det ekte Flåklypa-løp med fellesstart og først i mål. Årets første løp er alltid veldig spennende, for å se resultatene av alle som har bygd om bilene sine i løpet av vinteren. Og kampen om å vinne har antagelig aldri vært mer åpen og spennende som i år.

LINK: Les sladder og nytt fra Gatebil Extreme.

cam1011-copy
9. LUFT DEG OG VENNENE DINE I EN RÅ GATEBIL-TAXI!

Har du vært med rundt banen i en av Gatebil sine taxier? Enten på Rudskogen, Mantorp Park eller Vålerbanen? Da har du garantert lyst til å sitte på igjen, og på Rudskogen til helgen står alle tre Gatebil BMW M5 taxiene klare til å kjøre alle som vil i full fart på sladd rundt banen. Hver taxi har plass til 3 passasjerer. En opplevelse du vil sent glemme!

shell gatebil10. MASSEVIS AV MORO I DEPOT!
På Gatebil er det alltid mange firmastands, her vil du finne masse kule produkter til deg eller bilen din, flere arrangerer også konkurranser til både store og små. Du kan også gå rundt å titte på alle bilene som står og venter på nye runder på banen.

insta10. TA KULE BILDER!
Sosiale medier er hottere enn noen gang, og aldri før har det vært enklere å dele blinkskudd fra telefonen. De tøffeste bildene som blir tagget med #gatebil eller #gatebil2016 på Instagram havner i Gatebils årbok som blir laget til høsten. Du trenger absolutt ikke være en proff fotograf for å bidra med bilder, vi gleder oss til å se alle typer innslag! På Rudskogen er det enkelt å få til gromme bilder fra publikumområder som på banen. Du kan følge Gatebil på Facebook og Instragram.

LINK: Billetter kan kjøpes på nett eller ved inngang.

Trykk på plakaten og les mer: