Aasbø topper VG-lesernes liste over ‘Årets idretsutøver 2014’!

På julaften publiserte VG en kåring av Norges 100 beste idrettsutøvere 2014. VG sin egen ekspert-jury hadde rangert 100 navn hvor sjakk-verdensmester Magnus Carlsen var nummer 1. Nummer 2 var alpinstjerne Kjetil Jansrud, mens skidronning Marit Bjørgen kom på tredje. På 97. plass hadde juryen rangert drifting-stjerne Fredric Aasbø,

Deretter var det folkets tur til å stemme, og etter ett døgn var Aasbø rykket opp til 1. plass.

– Det er egentlig helt surrealistisk, sier Aasbø til VG. – Da jeg sto opp i går og så at jeg var med på lista, var jeg allerede stemt fram til 23. plass. Så la jeg ut en lenke på Facebook-siden min, og så har det bare eksplodert, sier Aasbø til VG.

2014 har vært et fantastisk år for Aasbø, med seier i det Asiatiske Formula Drift-mesterskapet, og andreplass sammenlagt i Formula Drift USA. Her hjemme har han allikevel kanskje fått mest oppmerksomhet som stuntkjører i storfilmen ‘Børning’, som i høst har satt kino-rekorder over hele landet. Aasbø har selvfølgelig også svidd opp dusinvis av dekk på årets Gatebil-festivaler.

Gatebil er stolte av at Aasbø er en del av Gatebil-miljøet, og gratulerer så masse med en velfortjent seier i VG-leserne sin kåring.

Se hele topp 100-lista og delta i avstemningen.

Les hele artikkelen på vg.no. 

HUSK OGSÅ: Datoer Gatebil festivaler 2015