Aasbø vant #R2 i Orlando Speedworld

29.april sikret Fredric Aasbø sin aller første seier i årets sesong i Formula Drift, i en helt nybygd Toyota Carolla.  Gatebil’s TV2 team som filmer “Gatebil-TV” til 2018 var med å dokumenterte hele løpet og fikk følgende kommentar fra vinneren:

– Hei Norge, nå er Aasbø sliten etter en hard dag på kontoret. Vi fikk førsteplassen, det hadde jeg aldri trodd da jeg fikk høre i vinter at nå bygges det en Carolla til deg! Whaaat ! Nå bare to løp inn i sesongen, har vi allerede vunnet et løp. Når jeg fikk vite at vi skulle bygge Carolla så ble jeg først litt sjokkert, men så tenkte jeg “hva om vi en vakker dag vinner mot Mustanger i en 5-dørs Carolla”. Det tror jeg gjorde utslaget til å kunne vinne og nå kjemper vi om totalseier i serien, selv om det fortsatt er 6 løp igjen denne sesongen. Takk til alle dere som følger med og heier på oss, vi sees på GATEBIL på Vålerbanen  26-28 mai!

 Se hele løpet her.

– Kan vi slå Mustanger? Helt klart 🙂

TOPP 5 sammenlagt i Formula Drift etter to runder:

RANK DRIVER POINTS
1 Fredric Aasbo 158.00
2 James Deane 142.00
3 Ryan Tuerck 122.00
4 Michael Essa 119.00
5 Vaughn Gittin Jr 105.00

 TV2 teamet vil følge Aasbø og en rekke andre i GATEBIL-miljøet denne sesongen. Vi gleder oss til fortsettelsen sammen med dere! Følg TV2-gutta på Facebook for flere updates!

Ola Jæger har også kjørt i Formula Drift denne helgen, og i klassen PRO 2 i bilen “chucky”. Supraen som Fredric Aasbø fikk med seg over til USA for 9 år siden. Dessverre gikk det ikke helt som forventet, Ola var kun usle 2 poeng unna for å bli med i topp 16. Dynamoen til bilen fungerte ikke som den skulle.

– Vi byttet batterier hele tre ganger i løpet av en dag, kjempe frustrerende. Det er kjempe varmt her i Orlando og viftene gikk for fult og vi klarte ikke holde liv i bilen slik den burde gjort. Vi mistet 10 poeng under starten da vi ikke klarte å få opp farten ut i fra starten, hadde vi klart det, ville vi havnet på en niende plassering i top 16. Uansett så gleder vi oss masse til neste runde om bare to uker i Atlanta. I mellomtiden skal vi analysere løpet, ta notater og forberede oss til neste gang.