Aftertrack på Gatebil 25-27 mai 2018!

Som alltid på Gatebil er det Aftertrack på campingen etter at kjøringa er over på banen. For etter at folk har roet litt ned, kanskje med en dusj og litt deilig grillmat, går turen bort til Aftertrack-teltet hvor det er live musikk og party både fredag og lørdag kveld fra klokka 22:00.

LINK: Billetter Gatebil 2018


Storslått premieseremoni for Gatebil Drift Series har blitt en fast tradisjon på alle Gatebil Aftertrack. Og lørdag 26 mai klokka 22:30 oppfordres alle deltakere og besøkende på Gatebil Vålerbanen til å møte i det store Aftertrack-teltet for å hylle de 6 beste fra årets første GDS-løp. Top 16 finale kjøres lørdag kl. 17:00.


TORGEIR & KJENDISENE leverer egne hits på rekke og rad og spiller kjente coverlåter best av alle! Bandet fikk Spellemannspris i 2016 og har solgt plater til gull og platina, og i år legger de ut på 25-års jubileumsturné over hele landet. Torgeir & Kjendisene gir ALLTID alt, og lørdag 26 mai skal de spille så teltduken på Aftertrack revner. Møt opp!

Svenske CLAES LINDBERG er perfekt for Gatebil Aftertrack! Og fredag kveld er det de som lager show i aftertrackteltet på campingen. Claes Lindberg er en garantist for suksess på Afterski-partys, og Gatebil Aftertrack og Afterski har jo det meste til felles. Publikum er der for å feste, danse og synge med til partylåter de kjenner. Claes Lindberg går på scenen på Gatebil Vålerbanen fredag 25 mai kl. 23:00. Alle over 18 år med festival/ helgbillett kan være med på festen.

På lørdagen blir det ikke mindre enn en eksklusive Verdenspremière på live fremføring av kanskje sommerens store partyhit ‘Alt er lov’ med REMO & TORODD. Remo Munkeboe er bl.a. kjent som frontfigur i party-bandet F.E.S.T, og Torodd Overåsberget er den store helten i TV 2-serien ‘Wunderland’. Tidligere på dagen skal det også spilles inn en musikkvideo – på Gatebil campingen. Vil du være med på videoen? Sjekk ut link her! Sjekk også ut ‘Alt er lov’ på Spotify, og andre låter du får høre live på Gatebil Aftertrack lørdag 26 mai.

Helgas store overaskelse er utvilsomt RADIO JAMBO – Live at Gatebil Aftertrack! Hva vil skje? Blir det flaut? Blir dettte bare for damene? Vi i Gatebils fest-komité har nemlig ikke peiling på hva som kommer til å hende. Allikevel har vi latt oss overtale til at å overlate scene og mikrofon til drifting-kjendis Joachim Waagaard og Radio Jambo-makker Allan Rask Rasmussen. Gutta har i hele vinter planlagt et forrykende show ned til hver minste detalj, men nervene vokser nå som datoen lørdag den 26 mai nærmer seg. Møt opp og gi de støtte! Møt opp og gi de trøst! Møt opp og opplev Radio Jambo live at Gatebil Aftertrack Vålerbanen 2018! Og kanskje blir det mulighet for publikum til å bli med på showet!

Mellom alt det andre som skjer spiller DJ CHRIS KILLROY OG DANNY D all slags party-musikk, både kule remix av de nye hits og slagere som alltid fungerer på en skikkelig Aftertrack-fest.

Alle over 18 år med helg/ festivalbilletter har adgang til Aftertrack. Billetter til Aftertrack selges ikke separat.

LINK: Billetter Gatebil 2018

LINK: Les mer om Gatebil på Vålerbanen

LINK: Last ned pdf med plakat