Dette skjer på Gatebil Aftertrack i 2017!

På alle Gatebil festivaler i 2017 er det «Aftertrack-party» på fredag og lørdag etter at kjøringa er over på banen. Programmet for 2017 er ikke helt spikret, men du kan allerede glede deg til å oppleve det her:

Katastrofe starter festen på Vålerbanen og vi fortsetter på Mantorp med Björn Rosenström och ‘det jävla bandet’, og Staysman & Lazz pluss Loveshack lager afterparty på Rudskogen. Du kan også oppleve det svenske hip-hop ikonet Fronda, en av Sveriges beste dj’er Jonas Vogel, masse Gatebil pit-girls, hardstyle med Kris Killroy, pluss mye annet. Gatebil Aftertrack er ingen typisk konsert hvor man sitter pent og hører på, men en blanding av ellevill russefest og afterski hvor det er skyhøy partyfaktor fra start til slutt. Velkommen til Gatebil Aftertrack i 2017!

LINK: Info om billetter til Gatebil 2017

«KATASTROFE» STARTER FESTEN! (På Vålerbanen og Rudskogen i juli)
Årets Aftertrack-sesong starter på Vålerbanen i det stort party-teltet på campingen. Petter «Katastrofe» Kristiansen lagde kjempeliv her i fjor, og Petter kommer tilbake i 2017 ( lørdag 27 mai), pluss på Rudskogen i juli sammen med Staysman & Lazz. «Katastrofe» kan skryte av godt over 100 mill streams, som er helt utrolig for en norsk artist som synger på norsk. Petter «Katastrofe» produserer party-hits kjappere enn at du rekker å bli lei den forrige, så gjør deg klar for alle de råkule fengene Katastrofe-låtene du allerede kan, og lær deg noen helt nye.

STAYSMAN & LAZZ. (På Rudskogen i juli)
Staysmann & Lazz har de siste årene vært blant Norges aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz, Katastrofe, m.fl. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams, og i 2015 deltok duoen i MGP med party-låta “En godt stekt pizza”. Staysmann & Lazz har vært på Gatebil flere ganger før, og lager alltid et hel-vilt sceneshow med skyhøy party-faktor. Staysmann & Lazz er perfekt for Gatebil!

BJÖRN ROSENSTRÖM OCH DET JÂVLA BANDET! (På Mantorp i juni)
På Gatebil Mantorp i juni er vi stolte av å presentere den Svenske folkehelten Björn Rosenström og «Det jævla bande». Bandet består av Markus Netterlid (trommer), Johan Strömberg (bassgitar og vokal). Fredrik Lidin, (gitar, mandolin, vokal), Pär Edwardsson, (gitar, keyboard/ piano, vokal) og Håkan Svensson (gitar og vokal), og selvsagt legenden Björn Rosenström. Aftertrack på Mantorp Park er på en stor ute-scene på den store hovedcampingen rett ved banen. Alle med festivalbillett er velkommen til å være med på Gatebil Aftertrack.

MONSTER ENERGY AFTERTRACK PÅ RUDSKOGEN!
Siden 2010 har Monster Energy vært sponsor av Aftertrack på Rudskogen i juli, og festen har derfor fått navnet «Monster Energy Aftertrack». I 2017 planlegger Monster å løfte showet til enda et nytt nivå, for alle de 4-5000 som finner veien fra campingplassene til det store aftertrack-området. Monster Energy Aftertrack kan du oppleve på Rudskogen fredag og lørdag 7 og 8 juli, og som før er alle med festivalbillett velkommen til å være med på festen.

GATEBIL HUS-DJ 2017! (På alle Gatebil i 2017)
I 2017 har vi sikret oss den svenske DJ’en Jonas Vogel til å være fast hus-dj på alle årets festivaler, og først ut er Vålerbanen fredag og lørdag 26 og 27 mai. Jonas spiller både egne streaming-hits og den nyeste listemusikken, pluss udødelige klassiske party-låter, selvsagt med Jonas Vogel sin egen vri. Han er kjent for og tilpasse seg alle typer av publikum, og velger alltid de perfekte låtene for å løfte hvert eneste party han spiller på til et enda høyere nivå. De 5 siste årene har Jonas Vogel vært fast DJ på Gatebil Mantorp Park i juni, men i 2017 var Gatebil endelig tidlig nok ute til å booke den populære Dj’en for alle festivalene.

LOVESHACK LOVER TIDENES AFTERSKI! (På Rudskogen i juli)
Du har neppe opplevd et skikkelig Afterski-party om det ikke var Loveshack som sto på scenen! For et mer energisk og helproft party-band finnes ikke! I alle fall ikke i Norge. Loveshack er spesialister på 80-tallet, men spiller også fantastiske cover-versjoner av rykende ferske superhits. Bandet består av proffe musiker og låter som et verdenskjent rockeband, med frontfigur Svein Finneide som eier både scenen og publikum som en ekte superstar!

FONDA ENDELIG PÅ MANTORP! (Mantorp i juni)
På Mantorp Park i juni 2017 presenterar Gatebil stolt, FRONDA!! Denna ikon inom dans och hip hop kulturen kommer och besöker våran grymma Aftertrack, fredagen den 16e juni. Med sina tunga hits kommer han få hela folkhavet att svaja. Välkomna!!

CHRIS KILLROY AVSLUTTER KVELDEN HARDSTYL! (Mantorp i juni)
Ni kommer ihåg han från vårat tidigare event där han presenterade vårat nya koncept på Gatebil scenen… Hardstyle! ”Publiken verkade vara öppna och samarbetsvilliga till den nya stilen som även detta år kommer att avslutas med samma glöd och glädje som sist, kul att så många kunde hänga på i det nya tempot”. Chris som vanligtvis arbetar som Dj, gör även ett par singelsläpp denna sommaren i just genren hardstyle. Chris har även gjort sig hörd på house-golvet med låt och remixsläpp på olika skivbolag.”Med en av Sveriges mest rutinerade Dj/Producenter Jonas Vogel i startfältet kommer denna sommar bli lika grym, om inte ännu bättre detta år.

hotshots

HOTSHOTS (Mantorp i juni).
Så här presenteras HotShot’s på sin hemsida: När mörkret faller på så startar processen med att förvandla publiken till hejdlöst törstiga och nöjeslystna filurer. Vad vill då vi alla ha ut av vår visit på ostadiga ben denna kväll ?? JO..PARTY.. Hur gör man då för att få dennes bakdel att resa sig från den numera väl uppvärmda stolsdynan? SVARET ÄR: Aktiviteter utan onödiga cykelturer & akrobatiska övningar. När planeten månen stiger upp mot skyn kommer lösningen med express till just ER!! HOTSHOT’S motto är att alla skall finna tillfredställelse både på krogen å´ logen, sångkunnig eller ej! Med ca 130 jobb om året över hela Sverige, Danmark & Norge så vågar vi lova att denna produktion är ett måste att se och begrunda!

GATEBIL PIT-GIRLS PÅ ALLE FESTIVALER!
Ingen Gatebil Aftertrack uten Gatebil pit-girls! For både på Vålerbanen 26-28 mai, Mantorp Park 16-18 juni, selvsagt på Rudskogen 6-9 juli, og også på Rudskogen og Mantorp i september, så er Gatebil sine pit-girls med på showet. Hva som vil skje i 2017 forblir en overraskelse vi vet du ikke vil gå glipp av. Lyst til å være Gatebil pit-girl? Send mail til web@gatebil.no

CLUB GATEBIL I SEPTEMBER!
På de to siste Gatebil-festivalen justerer vi det hele litt ned, men allikevel blir det full fres med Aftertrack-party på kvelden. Konseptet kaller vi for «Club Gatebil», som på Rudskogen den 8-10 september vil dette være i en av de store pit-garasjene, og på Mantorp Park 2 uker senere i det store VIP-teltet i depot-området.

 

PREMIEUTDELING GDS OG SUPER 3!
På alle Gatebil Aftertrack i 2017 blir det pompøs og storslått premieseremoni! På Vålerbanen i mai, Mantorp Park i juni, Rudskogen og Mantorp i september, skal vinnerne i den nye drifting-serien «Gatebil Drift Series» hedres. Og på Rudskogen i juli kan de 3 beste lagene i team drifting konkurransen «Super 3» glede seg til jubelen fra det store folkehavet. På bildet over er Fredric Aasbø, Ola Jæger og Tor-Anders Ringnes i Team Toyota, som vant «Super 3» i 2016.

Under ser du forskjellige bilder fra Gatebil Aftertrack de siste årene:

Neste Gatebil festival: