Dette skjer på Monster Energy Aftertrack neste helg!

Freddy Kalas, Katastrofe, Dad Influence, Dj Ewind, Årets Gatebil Pit-girls, Poledance, mm. Dette er hva du kan glede deg til å oppleve på Monster Energy Aftertrack fredag og lørdag 10 og 11 juli på Gatebil Rudskogen.

FREDDY KALAS!
Freddy Kalas er mannen bak vinterens store afterski-hit, ‘Pinne for Landet’! Freddy (Fredrik Auke) er storebroren til Simen i ‘Broiler’, og Fredrik er med på flere av de store Broiler-hitene. På Gatebil Rudskogen blir det derfor masse Broiler, ‘Pinne for Landet, Pinne for Gatebil, Pinne for Aftertrack, Reidar’ og ikke mins ‘Fest hos Kalas’. Fest med Kalas på Gatebil blir det lørdag kveld.
Link til Freddy Kalas på Facebook.

freddy_kalas

KATASTROFE!
Katastrofe / Petter Kristiansen kommer fra Fredrikstad og opptrer nærmest på hjemmebane når han går på scenen på Rudskogen sent fredag kveld. Katastrofe slo i gjennom med monsterhiten ‘Nødlanding’, og fulgte opp med gjesteopptreden på Robin og Bugges ‘Backpacker’.  Så ble det ‘Brun og Blid’ med Staysman & M.M.B og ‘Bleik og Sur’ på egenhånd. De største hitene er kanskje “Maria” og “Pattaya”, og siste låt er ‘Hinanden Ute’, som kunne lastes ned fra Spotify i starten av juni. Katastrofe er partymusikk med skyhøy harryfaktor – Perfekt på Gatebil!
Sjekk ut Katastrofe på Facebook 

katastrofe_02

GATEBIL PIT-GIRL 2015!
Lørdag kveld skal det avgjøres hvem som blir ‘Årets Gatebil Pit-girl 2015’. 15 søte, kule, vakre og tøffe jenter fra både Norge og Sverige “stiller til start” i Gatebil sin tradisjonsrike og populære kåring. Fra 2003 til 2014 het konkurransen ‘Årets Gatebil Babe’, men nå altså ‘Gatebil Pit-girl’. Gled deg:)!
Les mer om kåringen her.

rene_151

BAD INFLUENCE
Bad Influence er nærmest å regne som Gatebil sitt hus-band. De har spilt flere ganger på Rudskogen tidligere, og nå sist på Mantorp Park i juni.  Bad Influence er ett av Nordens beste coverband, og her får du alt fra Abba till AC/DC, og hver eneste låt sitter perfekt. Bad Influence går på scenen begge dager.
http://www.badinfluence.nu/

bad_influence

ULTIMATE DANCE CREATION
Fikk du med deg Miss Eva og Miss Chantelle på Monster Aftertrack på Rudskogen i fjor? Da vet du hva du kan glede deg til! I 2015 har Eva og Chantelle fått med seg to venninner, og alle kommer de fra det kjente ‘Ultimate Dance Creations’ i Nederland. Sammen skal de lage dampende heite show på scenen flere ganger både fredag og lørdag kveld.

rene_156

DJ EWIND!
DJ Ewind er ny på Gatebil Monster Energy Aftertrack. Han kommer fra Tønsberg og er rå på miks av 90-talls partyhits med det siste og kuleste av haouse og electro. Dj Ewind sørger for høy party-stemning mens vi venter på det neste som skal skje på den store aftertrack-scenen.

HVOR ER MONSTER AFTERTRACK OG HVEM KAN KOMME?
Monster Energy Aftertrack ble i 2014 flyttet fra hovedcampen til nedre camp inne ved baneområdet. Her har vi rigget en kjempestor festivalscene, hvor det er plass til over 6000 party-klare Gatebil-campere. Alle med festivalpass er velkommen til Monster Energy Aftertrack fredag og lørdag fra klokka 21:00 til 02:00.

LINK: Bo på Gatebil camping i 2015

FREDAG 10 JULI:
21:00 – 02:00. Bad Influence går på scenen ca. 22:45, mens Katastrofe er klar for Gatebil fra ca. midnatt.

LØRDAG 11 JULI:
21:00 – 02:00. Gatebil sitt fantastiske husband ‘Bad Influence’ rocker Monster Aftertrack fra ca. 22:30, og kåringen av ‘Årets Gatebil Pit-girl’ starter omtrent 23:30. Fra klokka 00:00 kan du synge med Freddy Kalas på ‘Pinne for Landet, Fest hos Kalas, Reidar’, pluss alle de store Broiler-hitene.

Velkommen:)!

plakat_juli_2015_web_ny2