ALFRED BAKKEN OVERRASKET I SESONGAVSLUTNINGEN

Tekst: June

Det var ikke noe å si på innsatsen i sesongens aller siste Extreme Race, selv om både første- og andreplassen sammenlagt allerede var sikret for henholdsvis Trond Garberg og Kai Roger Bakken.

Kai Roger Bakken stilte ikke til start, da han var i bryllupet til sin sjefsmekaniker. Robin Jonasson benyttet sjansen og la seg tidlig i tét, tett fulgt av Alfred bakken, Eivind Bekkeli og Trond Garberg.  Ledelsen til Jonasson ble stadig større, og halvveis i løpet lå han hele fem sekunder foran Bakken.

Jonasson kjørte inn til en sikker førsteplass i sesongens aller siste Extreme Race, med Alfred Bakken på en imponerende andreplass og Eivind Bekkeli på tredje.

Tredjeplassen sammenlagt går til Börje Hansson.

Extreme Series Race 9 resultater

Extreme Race 2018 sammenlagt

I Extreme Time Attack, som også er en egen serie, ble det siste løpet kjørt fredag ettermiddag. Her var ingen ting avgjort, selv om Kai Roger Bakken også her hadde et svært godt utgangspunkt. Det eneste som kunne ta seieren fra Kai Roger var om han selv ble nummer tre eller dårligere, samtidig som Robin Jonasson vant løpet.

Kai Roger sikret imidlertid seieren på egen hånd og ble nummer én i fredagens løp. Han vinner derfor Time Attack serien sammenlagt, med Trond Garberg på andre og Eivind Bekkeli på tredje.

Extreme Time Attack 2018 sammenlagt

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no