Årets første runde i Scandinavian Drifting Series:

Endelig er det kommet en helt egen Skandinavisk drifting serie som samler de beste drifterne fra norden. Den aller første runden vil finne sted kommende helg (23.aug) på Sturup Raceway i Sverige. Premien er ikke bare en flott pokal, men en mulighet du sent vil glemme…. Les mer under!

– Vi har dommere fra Norge, Sverige og Danmark og 24 påmeldte førere vil knive om den aller første pallplasseringen i denne serien, forteller Tom Ole Svendsen.

Fra Norge er det blant annet disse som skal til pers: Ola Jæger, Ismail Salih, Kenneth Nornes, Petter Eriksen, Joakim Johnsen, Fredrik Myhre og Robin Alsaker. Blir det en eller flere Nordmenn på pallen?

Fredric Aasbø omtaler banen som ekstremt kul å kjøre på, samtidig som det var på akkurat denne banen han hadde sitt breakdown internasjonalt i 2008.

HVA ER PREMIEN?
– Det som trigger de aller fleste førerne å delta i denne serien, er selvsagt premien. Det er å få låne “Chucky” på et Formula Drift løp i USA! Det er Supraen som Fredric Aasbø kjørte sine første runder med i statene og han vil være med som en hjelpende hånd til å komme i gang!

Mer informasjon om denne serien finner du HER. 

HAR DU LYST Å KJØRE? Neste runde finner sted på Gardermoen Raceway 19-21 september. For etternølere, er det ABSOLUTT siste sjanse å melde sin interesse torsdag 21.august til årets første runde!

Gå heller ikke glipp av GATEBIL-festivalen 5-7 september:

plakat_liten