Årets Gatebil vinnere 2021

Selv om vi nok en gang hadde en sesong som var annerledes, er det på tide å se tilbake på 2021 og sette pris på de tingene vi fikk til. Det var kun en Gatebil i Norge i 2021, men det betyr ikke at hverken vi eller Gatebil-miljøet har ligget på latsiden!

Som vi gjorde i fjor vi kårer årets Gatebil for å finne ut hvem som har kastet mest glans i løpet av året. I juryen sitter vår egen speaker Arild Dyrkorn, Gatebil-veteran Christian Bakkerud og Kristiana Magreca som jobber med sosiale media for Gatebil. Disse har nå gått dypt inn i de nominerte bidragene og kåret vinnerne av Gatebil 2021!

#Gatebil Social Media 2021
– noen i Gatebilmiljøet som har gjort en super jobb i sosial media ved å dele erfaringer, prosjekter, bilder og meninger med andre.

Det er så mange av dere som har vist evne til å bruke GATEBIL-navnet til enda flere og når vi begynte å gå igjennom de nominerte fikk vi enda større inntrykk av alt det bra som er blitt gjort!

I finalen så jury’en nærmere på disse 8 nominerte:

 1. Ole Morten Davanger
 2. Tor Anders Ringnes
 3. Hasdal Racing
 4. Why Not Drifting
 5. Frigstad Drifting
 6. Team Lovetap Mårten Stångber
 7. Jorge Peqk
 8. Pernille Amalie Drifting
 9. Malene Axling

Etter en lang diskusjon i juryen ble det avgjort og vinneren er OLE MORTEN DAVANGER for gjennomført arbeid og visninger på sosiale medier! Veldig bra jobb! Gratulerer!

Gatebil Newbie 2021
– noen som har gjort noe spesielt på Gatebil for første gang enten med ny bil eller prestert.

I nykommer kategorien var det flere vi kommer både til å se og høre om fremover. Finalistene er: 

 • Marianne Halvorstad
 • Team Full Finans
 • Furulund drifting
 • Fommy (Frank Tommy)
 • Per Anders Nyborg

Det var egentlig ikke mange diskusjoner denne gangen. TEAM FULL FINANS hevet baren skyhøyt og er vinnere – Gatebil Newbie 2021!

Gatebil Hero 2021
– Noen som i god Gatebil-ånd har hjulpet andre i miljøet.

Denne kategorien er spesiell, fordi den er om å ha Gatebil i blodet og bidra til å skape det unike miljøet Gatebil har.

De nominerte til finalen er:

 • Gatebil rescue team
 • Marius Bekkevold
 • Øyvind Eikså
 • Ola Jæger
 • Bjørn Martin Muggerud
 • Olav Haugen Hasdal

Denne gangen har vi valgt å sette stor pris på tilbakemeldinger fra dere som nominerte vår Gatebil Hero 2021. Tusen takk til Benedikte Didrikson som skrev sin historie og nominerte BJØRN MARTIN MUGGERUD. Vi tenker at denne historien viser perfekt GATEBIL ånd! Gratulerer så mye!
Her er hennes brev om Bjørn Martin:

“15.August 2021 Gjenstår fortsatt el-nette på bilen min. Jeg har minimal kunnskap og fortsåelse for elektro. Så jeg har fått med meg en venn til og hjelpe meg og se på det. Dette er orginal el-nettet til min nye motor en BMW M60B40. Vi har prøvd en dag tidligere å få dette til å fungerer, men ikke fikset det enda. 15. Agust er dagen vi gir opp. Men Bjørn Martin syntes det er alt for synd at jeg ikke får kjøre på Gatebil, da han vet hvor mye det betyr for meg! Han foreslår at jeg tar motoren fra bilen hans og låner denne. Litt frem og tilbake, men vi bestemmer oss for og gjøre det. Vi hiver oss rundt og flytter bilen min til verkstedet hans. hiver ut min motor, flytter ut motoren hans fra bilen og over til min bil. Med alt annet som også må med. (Girkasse, mellomaksel, eksos, gasswire ledningsnett osv. da jeg har fjernet alle ledningen fra bilen min må vi også legge opp nytt el-nett til lys. 21.August har vi bilen klar for en liten test. Han har verksted rett ved den lille lokale banen her i området. Så veie ut ditt var kort. Bilen virker det som fungerer, nå er det bare å koble lys og fikse litt små ting som målere osv. Noen få dager før Gatebil, er vi klare. Jeg var så forberedt på og ikke få kjøre denne sesongen, når gatebil nærmet seg så mye og jeg fortsatt ikke hadde hatt start på motoren! Hvem låner bort sin egen motor slik at andre får kjøre?! Dette fortjener i det minste en nominasjon! Uten han hadde jeg aldri fått kjørt Gatebil i år! Så utrolig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å kjøre i år! da denne motoren har litt mer hk enn den jeg har kjørt med tidligere fikk jeg også muligheten til å kjøre driftline i år! Og pga det har jeg lært så utrolig mye denne sesongen! 

Tusen takk til Bjørn Martin Muggerud og Takk til Gatebil for at dere arrangerer et så bra arrangement! Om ikke han er deres hero så er han værtfall min!”

Gatebil GOLD

– En spesialpris til en spesiell person for et flott bidrag til Gatebil; noen uten hvem vi ikke kunne forestille oss Gatebil slik den er i dag.

På dette tidspunktet ønsker vi å gi denne nominasjonen til noen som har vært en stor innflytelse, game changer og utrolig kraft for Gatebil. Vi er alle veldig takknemlige for CHRISTER HALVORSEN.

Årets Gatebil 2021
– Bilen på Gatebil som virkelig har overrasket, enten på utstilling eller på banen

Det er så mange unike og flotte bygg som dukker frem på Gatebil. I år var det begrenset med nye biler og alle fikk heller ikke vist seg frem. Men noen har ikke latt denne rare sesongen være noen stopper.

De nominerte i finalen er:

 • Mercedess A45 Olav Haugen Hasdal
 • Volvo 740 2JZ Pål Ivar Frigstad
 • Porsche 911 RWB – Mikkel Christiansen

Vinneren i denne kategorien er MIKKEL CHRISTIANSEN med sin Porsche 911 RWB som vi fikk sett utstilt og litt senere også på banen. Planen var i utgangspunktet å bare stille ut Porschen på Gatebil, men Mikkel kunne ikke la sånn mulighet glippe – å teste seg selv og bilen sin på banen! Det gjorde at vi alle fikk sett denne flotte bilen på på banen under straight line kjøringen!

Årets Gatebil-bilde 2021
– Årets foto fra Gatebil

Bilder er vår mulighet til å nytte minner igjen og igjen – og her i Gatebil vi er veldig takknemlige til vår store Medie-familie. Det er ikke så lett å velge en bilde over andre, da det er så mye som skjer på Gatebil!

De nominerte i finalen er:

 • OJH Photo
 • ADphoto
 • Wennevold photography
 • Motorphoto by Jørn
 • Kollegård

Vi håper at resten av miljøet får like mye glede av disse bildene som det vi i juryen har. Fantastiske bidrag, men vi endte på at MOTORPHOTO BY JØRN som har tatt årets bilde som viser perfekt hvordan det er å kjøre på Gatebil.

Årets Gatebil-video 2021
– Årets film fra Gatebil

Nivået på filmer har de siste årene blitt skyhøyt. Vi kommer til å dele enda flere bidrag fra de nominerte fremover, men her er noen utvalgte som juryen måtte ta en ekstra kikk på.

Og vinneren denne gangen er dynamisk Møbelringen drift team aftermovie made by Kharbakk.

 

Tusen takk til alle dere som kåret Årets Gatebil 2021. Nå gleder vi oss til sesongen 2022!