Artikler og videoer fra Gatebil Rudskogen juli 2015!

Her har vi samlet et utvalg av artikler, bildegallerier og videoer vi har kommet over fra Gatebil på Rudskogen Motorpark juli 2015. Artikkelen oppdateres etterhvert som vi finner mer eller får tilsendt linker. Post også gjerne link til dine bilder og filmer i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

speedhunters_03
Gatebil sin partner Speedhunters.com er alltid kjapt ute med knallbra artikler og bilder fra Gatebil. Paddy McGrath har valgt å kalle sitt bidrag fra Rudskogen juli 2015 for – ‘The Gatebil You’ve Never Seen’!

monster_05
Monsters Energy bruker alltid også å være tidlig ute med sin Gatebil-rapport, og i 2015 stilte Monster med den største line-upen av Monster Energy kjørere noensinne på Gatebil Rudskogen. Steve Baggsy Biagioni, Dmitriy Illyuk, Shane Lynch, Buttsy Butler, Luke Woodham, og Fail Crew’s Max Tvardovsky var tilstede, i tillegg til vinter X-Games twin tip medaljør Colbye West og BMX legenden Harry Main.
Les artikkelen her.

monster_10
Shane Lynch er for mange mest kjent som medlem i boybandet ‘Boyzone’, men Lynch kjører også drifting. På Gatebil i juli hadde han med sin nye Nissan 370Z bygget av Japspeed i England. Her er en artikkel om bilen.

itempo_01
Tina Oppen lager massevis av supre bilartikler for nettsiden iTempo.no. Men hun har aldri før vært på Gatebil – inntil nå i juli på Rudskogen. Les hennes historie her: (en av våres favorittartikler) ‘En Gatebil-jomfrus betraktninger’.


Så langt har vi ikke sett så mange kule filmer fra Gatebil på Rudskogen juli 2015. Men her er i alle fall en fra Laszlo Films. Filmen har de enkelt og greit kalt ‘Cars, smoke, girls, madness etc. this is Gatebil 2015!’

drifted_04
Drifted.com har laget en råbra artikkel fra Gatebil Rudskogen med massevis av knallfine bilder signert Bill Jefferes. Artikkelen heter –
‘Heaven on Earth? This is GATEBIL!’

speedhunters_haaland_01
Mer fra Speedhunters.com! Her en artikkel om bilen til Roger Håland. En Toyota MR2 klonet med en Starlet, og med motor både foran og en bak. Dette er vilt! Paddy McGrath har valgt følgende tittel: ‘What The Deuce? A Twin-Engined – Toyota!’

onroaders_01
Onroaders.com stilte med massevis av fotografer og videofolk på Gatebil, så her kan vi forvente mye:). Først ut er Magnus Bekkengen med en knallfin artikkel med masse bilder. Les artikkelen fra Bekkengen her.


Setra Motorsport har laget en innboard-film fra bilen til Inge Hansesaetre fra Gatebil Extreme-løpet på lørdag. Hansesaetre debuterte i Gatebil Extreme med sin ESS-trimmede BMW M3, og kjørte inn til en knallstert 5. plass.

fueltopia_04
Fueltopia.co.uk leverer også alltid kvalitetsartikler fra Gatebil-festivalen på Rudskogen i juli. Årets bidrag kommer fra Dave Cox, og artikkelen har han kalt for: ‘Gatebil – I can’t even…’


BRL RACING David Skogsby fra Sverige hadde aldri kjørt på Rudskogen tidligere, men dro i land 2.plass i VM i Breisladd. Slikt blir det både oppmerksomhet og film av.


Very nice video from the Czech Drift Champion Michal Reichert at Gatebil Rudskogen July 2015:).

lauritsen_02
Til slutt har vi plukket ut 3 fine Facebook-gallerier. Aller først Ørjan Lauritzen Photography, deretter Robert Linevskij Photography, og sist Eirik Aadde som sørget for noen kule bilder i galleriet til Planet HiFi Drift Team.

LINK: Her er link til Gatebil sine egne bilder.

Og her en teaser mens vi venter på full film fra Gatebil..

Neste Gatebil-festival: