Dobbel VM-vinner i rallycross Andreas Bakkerud kommer til Gatebil!

Monster Energy utøver og Hoonigan Racing Division rallycross-sjåfør Andreas Bakkerud kommer direkte fra seier i den svenske VM-runden i rallycross og til Gatebil Rudskogen. Bakkerud er team kollega med Ken Block i årets VM-i rallycross, og har med seier i de to siste VM-rundene vist at han også vil vil være med å gi Mattias Ekström og Petter Solberg en kamp om VM-tittelen denne sesongen.

Til Gatebil kommer han sammen med sin hovedsponsor Monster Energy – men vi kan også røpe at han skal avduke en egen satsning med sitt #BakkerudBLUE team på Gatebil på fredag. – Jeg besøkte Gatebil ifjor også, og skulle sammen med Gatebil-TV forsøke med på VM i breisladd, uten den helt store suksessen, ler Bakkerud – men har en klar melding: – Vi skal prøve oss på en ny utfordring denne sesongen, og det gleder jeg meg virkelig på,  så følg med!

LINK: Billettpriser og info finner du her.

cam2058-copy
Andreas Bakkerud var på Gatebil også i 2015, for å lære å kjøre drifting av Formula Drift proff Kenneth Moen i Kenneth sin driftingbil. Dessverre ødela teknisk trøbbel for planene om å delta i VM i Breisladd, men i år kommer Bakkerud tilbake for en ny satsning. Men blir det i drifting? Hva slags bil Bakkerud skal kjøre på Gatebil blir publisert på fredag.

bakkerud_gatebi_2
Andreas Bakkerud kjører en Ford Focus RS for Ken Block  sitt team Hoonigan Racing / Monster Energy, og Bakkerud kjører fletta av Youtube-stjernen og har vunnet de 2 siste VM-rundene foran superstjerner som Petter Solberg, Sebastian Loeb og Mathias Ekström. Nå til helga den 7-10 juli, kommer Bakkerud til Gatebil på Rudskogen.

brian_james_konkurranse_2
Vinn billetter til Gatebil 7-10 juli, turer med Gatebil taxier, klær fra Gatebil Shop, og en splitter ny råfet Brian James Trailer C4 Blue bil-henger. Konkurransen avsluttes tirsdag kveld 5 juli.

LINK: Vinn en Brian James Trailers C4 Blue