Nytt i 2015! Billetter på nett!

Gatebil har ikke akkurat ligget i forkant av utviklingen når det gjelder forhåndssalg av billetter på nett, men nå er vi endelig i gang! For både til Gatebil-festivalene på Vålerbanen, Rudskogen og på Mantorp Park i Sverige, kan du nå kjøpe dine billetter i god tid før du reiser til Gatebil.

ENKELT OG BILLIGERE!
Billetter på nett er noe billigere enn i porten, men best av alt skal det nå gå enda litt kjappere når du kommer til porten for å sjekke inn.

Gatebil samarbeider med billettjenesten ‘Hoopla’, som har et veldig enkelt og bra system. Når du har betalt mottar du kvittering på både tekstmelding og på mail med en QR-kode. Denne koden scannes i porten når du kommer, og du mottar ditt festivalbånd. Raskt, enkelt, og også litt billigere.

IKKE ALLE BILLETTER PÅ NETT!
Til de Norske Gatebil-festivalene er det derimot kun personbilletter (festival eller dagsbillett) som kan kjøpes på nett. For at alle skal få korrekte billetter til bilene sine (med henger, racebil, trekkbil, telt etc) selger vi disse billettene fortsatt kun i porten. Vi planlegger derimot å utvide med nettsalg av alle type billetter til neste år.

ALLE BILLETTER FORTSATT OGSÅ VED INNGANG!
Liker du heller gamlemåten og er engstelig for å nettshoppe, er det heldigvis ingen grunn for engstelse. For akkurat som før kan du også kjøpe din Gatebil-billett i porten når du kommer. Både fastival/ camping og dagsbillett. Og både til Gatebil i Norge og i Sverige.

LINK: Billettpriser og bestilling finner du her

Neste Gatebil-festival: