Opplev Bilsport Motorshow live!

‘Det blir en påsk i år med’ – skriver Bilsport Performance & Custom Motorshow på sin Facebook-side.

Den store tradisjonsrike bilmessa i Jönköping i Sverige i påsken måtte i år avlyses grunnet korona-viruset, som snart stopper hele verden.

Men nå har arrangøren av Bilsport Motorshow fått en genial ide:

‘Nu har vi deppat färdigt över att inte få göra någon mässa på Elmia i påsk och börjat titta framåt’. Intresset finns ju kvar, precis som alla fordon, så låt oss göra det bästa av situationen i år. Vi vet att många av er känner likadant och därför kommer vi göra något helt nytt!

Långfredagen 10.00, när mässan skulle öppna, startar vi en livesändning där vi presentera bilar, hojar och företag, som skulle varit på plats (tyvärr helt publikfritt). Så alla ni som var inbokade till mässan, håll koll på er mail.

Se nyeste info her

OM BILSPORT MOTORSHOW 
Bilsport Performance & Custom Motor Show er Nordens største motorshow med nærmere 80,000 besøkende, 700 utstilte biler og 300 firmaer og klubber som har stands. Som på Sema Motorshow i Las Vegas og Essen Motorshow i Tyskland, kan du oppleve de siste nyheter og trender innen styling, tuning, amcars, custom, motorsport og ombygde motorsykler. Utstillere kommer fra hele verden, og totalt er det hele 35,000m2 fordelt på 4 store messehaller. I tillegg er det hver dag massevis av kule aktiviteter og show både utenfor messehallen og inne.

Bilsport Motorshow nettside 

GATEBIL SKULLE DELTATT
Gatebil har deltatt på Bilsport Performance & Custom Motorshow nesten hvert år siden 2005, og i 2020 skulle vi ha større stand enn noen gang. Her skulle vi først og fremst reklamert for årets Gatebil festivaler på Mantorp Park, men også solgt årets kolleksjon med Gatebil klær.

Les om Gatebil 2020 og Korona

– – – – – – –