BJT sponser Gatebil Extreme også i 2020

For fjerde gang er Brian James Trailers sponsor for Gatebil Extreme-serien.

OM BRIAN JAMES TRAILERS
BJT er den desidert største tilhengerprodusenten i Storbritannia, med lang erfaring innen design, konstruksjon og produksjon. Her er det gjennomtenkt kompromissløs kvalitet i alle detaljer. Brian James Trailers importeres og selges av Tilhengernor på Dal nær Gardermoen.

Les mer på Tilhengernor sin nettside

Her ser du bilder av tre forskjellige Brian James biltransportere. På første bilde er en BJT Car Hauler, en helt nyutviklet, senket biltransporter som leveres i to lengder: 490 cm. og 400 cm. Bredden er 200 cm. Prisen er 39.900,- inkl. mva.

Car Hauler kan også bestilles som en ekstra godt utstyrt ‘Gatebil Extreme Edition’, produsert i et begrenset, nummerert antall på 20 eksemplarer.

På andre bilde er en BJT A4 Transporter, en nyutviklet modell av den enormt populære forgjengeren Brian James A-Max AMT-310, Norges mest solgte biltransporter fem år på rad! I drifting- og racingmiljøet har den satt standarden siden den første gang kom på markedet i 2006. Pris fra 40.100,- eks. mva.

Siste bilde er fra RT-serien (Race Transporter). Bedre biltransporter finnes ikke! Leveres i tre størrelser. Innvendig lengde fra 5 til 6,5 meter. Pris fra 164.900,- eks. mva.

Les mer om BJT billtransportere

OM GATEBIL EXTREME
Gatebil Extreme er Gatebils egen racingserie som kjøres på alle Gatebil-festivalene. Serien ble startet i 2005, etter at stadig flere bygde ekstreme biler for å kjøre fort uten å sladde. I Gatebil Extreme deltar alt fra helproffe, tidligere såkalte fabrikkbiler, til mer hjemmebygde garasjebiler. Til å begynne med tenkte alle på å ha mest mulig effekt, men etter hvert har det blitt mer fokus på kjøreegenskaper, vekt og aero. Mange av bilene har allikevel godt over 1.000 hester. I serien kjøres to konkurranseformer: Time Attack og Race. Deltakerne kommer fra både Norge og Sverige.

Her er noen av de som deltar i Gatebil Extreme. På første bilde kjører Nermin Sipkar fra Sverige i sin Lamborghini Huracan Super Trofeo GT3 og Andreas Vaa fra Norge i Toyota Supra. På andre bilde er Marcus Östlid og hans ekstreme rørramme Chevrolet Corvette twin turbo, deretter Eivind Finne i Ultima GT1 med V8 kompressor. På siste bilde er norske Ronny Teigen i sin 1.200-hesters 1967 Camaro, foran Ben Odonnell fra Sverige i Porsche 991.2 Cup turbo.

Disse kjører Gatebil Extreme 2020

Gatebil har to Brian James biltransportere. En RT5 og en RT6, som på bildet over. Vi er veldig fornøyde, spesielt med hvor god plass det er, og med ekstra skap og luker, samt gode festemuligheter. Hengerne er også veldig stabile og gode å trekke, noe som er viktig for oss som er mye på farta.

– – – – – –

NEXT GATEBIL