Bli Gatebil partner eller lei standplass!

Er du markedsansvarlig for et firma som har produkter eller tjenester som kan passe for et stort bilinteressert publikum i alle aldre? Da bør du vurdere en firmastand eller partneravtale med Gatebil!

Gatebil har mange partnere som vi alle samarbeider med på forskjellige måter. Sammen lager vi en markedsplan som er tilpasset hver enkelt. Gatebil tilbyr partneravtaler i alle prisklasser.

Les mer om Gatebil

Info om firmastand finner du nederst i artikkelen.

LEDIGE PARTNERAVTALER FOR 2020:

PARTNER FOR FRIKJØRING 
Å kjøre sin egen bil på banen under trygge kontrollerte omgivelser, og ikke fort på vanlig vei, det er selve kjernen i hva Gatebil handler om. Ved å være partner til frikjøringen vil det være mange muligheter for veldig god synlighet/ eksponering i et stort miljø.
Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

PARTNER TIL AKTIVITETER FOR BARN
Mange barn digger Gatebil! Og blant publikum som besøker Gatebil på dagtid er det flere og flere familier. Gatebil ønsker derfor å hele tiden legge mer tilrette for at barn har det enda kulere på festivalene. Og ikke minst lærer om bil og trafikksikkerhet.
Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

FINANS OG FORSIKRING
Banebiler har selvsagt ikke ordinær forsikring og finansiering. Men både publikum og deltakere på Gatebil har jo også privatbil (ofte flere), bolig, noen har båt, hytte og alt mulig som trenger både finans og forsikring. Ved å være partner til Gatebil på finans og eller forsikring, vil du kunne syntes eksklusivt i forhold til dine konkurrenter.
Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

TELEFON, INTERNETT OG DIGITALE TJENESTER
Hvor mange bilder, videoer og oppdateringer på sosiale kanaler tror du blir gjort på Gatebil? Pluss i forkant og etter festivalene? Og selvsagt er det viktig å ha den beste telefonen med det beste kameraet og det beste abonnementet. Internett, telefoni og digitale tjenester passer selvsagt for å profilere seg i alle miljøer, men å være partner til Gatebil har du et stort fortrinn i det store Gatebil-miljøet i forhold til dine konkurrenter.
Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

ANDRE PARTNERE
I tillegg til hva som er nevnt over finnes det utallige bransjer, produkter og tjenester som åpenbart vil kunne finne sin plass i Gatebil-miljøet. Et kjøpesterkt publikum i alle aldre, hvor kjernemålgruppen er mellom 20 og 40 år. Foto og videoutstyr, action og dashbordkamera, matvarekjeder, byggevarer, reisebyråer og tur-operatører, flyselskap, hotellkjede, fast-food, helsekost, tekstiler, solbriller, klokker, bilmerker, mm. Alt mulig!
Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

SKREDDERSYDDE AVTALER
Ingen partneravtaler med Gatebil er like. Verken hva det gjelder pris eller innhold. Noen partnere deltar mer aktivt på festivalene, mens andre ønsker mer ren markedsføring i miljøet. Sammen lager vi en super avtale du har tro på vil passe perfekt for ditt firma/ dine produkter eller tjenester. Ta kontakt i dag!
Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

LEI FIRMASTAND PÅ GATEBIL I 2020!
Du kan selvsagt også kun leie en standplass på en eller flere av Gatebil sine festivaler. Her kan du få så stort eller lite område du trenger. Og på din standplass kan du selge, demonstrere, knytte kontakter og generelt markedsføre dine produkter og tjenester.

En standplass på 3×3 meter koste fra 3-4000 kroner. Større stander på omlag 6×12 meter og oppover koster mellom kr. 10.000,- og 20.000,- avhengig av hvilken festival du ønsker å delta på. For spørsmål eller tilbud på standplass – kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

Sånn ser det ut på Gatebil sin hovedfestival på Rudskogen i juli – Hvert år samler nærmere 40.000 publikummere og deltakere fra hele verden, selv om de aller fleste kommer fra Norge og Sverige.

På Gatebil møter du alle kjendisene innenfor det store Gatebil-miljøet. Og den største stjerna er Frederic Aasbø, som i 2015 ble verdensmester i drifting. Aasbø startet sin karrière på Gatebil på midten av 2000-tallet, og han deltar fortsatt på så mange Gatebil-festivaler han kan.

I Gatebil Extreme, Gatebil sin egen racingserie, deltar førere fra 20 til over 70 år. Noen med biler til kr. 2-300.000 og andre har biler som koster flere millioner. På bildet ser vi de som kom til mål og var med på premieutdelingen i juli 2015.

Birger Gundersen (til høyre) er 4 ganger Norgesmester i Rally og driver Norges største motorsportsbutikk Gundersen Motorsport på Alnabru i Oslo. Gundersen Motorsport har vært partner til Gatebil-festivalene i Norge siden 2002, og har deltatt på hver eneste festival med stor butikk.

Speedhunters.com er kanskje verdens mest kjente ‘Car Culture’ webmagasine, og Speedhunters har deltatt på Gatebil mange ganger for å profilere seg. Noen av fotografene i Speedhunters er superkjendiser i bilmiljøer over hele verden. Og på bildet over signerer kanskje den største stjerna, Larry Chen fra USA, Speedhunters sin nyeste bok. I bakgrunn kan vi se bilen til Mad Mike Whiddett, som var kommet helt fra New Zealand for å være med på Gatebil.

Om kvelden er det Aftertrack på camping-området. Bildet er fra Rudskogen i juli hvor 4-5000 Gatebil-deltakere samles rundt en stor ute-scene hvor det er konserter og show både fredag og lørdag kveld. Gatebil Aftertrack har siden 2010 vært sponset av Monster Energy.

Er du publikum på Gatebil så sitter du ikke bare på tribunen. For på Gatebil skjer det noe hele tiden over alt på hele området. Publikum går derfor frem og tilbake mellom høydepunkter på banen og ting som skjer i depot. Sammenligner med andre bil og motor-arrangementer, er publikumet på Gatebil til stede over en mye lengre periode. Dags-publikum kommer tidlig og drar sent, og veldig mange bor på området fra Gatebil åpner torsdag formiddag og frem til det stenger søndag ettermiddag. Ved å være partner til Gatebil har man en unik mulighet i å synliggjøre sine produkter og tjenester i et stort og kjøpesterkt marked.

Kontakt Hans Jørgen for et tilbud på en partneravtale: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

– – – – – –