Bli Gatebil partner eller lei standplass!

BLI GATEBIL PARTNER I 2022
Gatebil har mange partnere som vi samarbeider med på forskjellige måter. Ingen partneravtaler med Gatebil er like. Verken på pris eller innhold. Noen partnere deltar mer aktivt på festivalene, mens andre ønsker å være synlighet på andre måter i det store Gatebil-miljøet.

Ta kontakt i dag for et pristilbud på en partneravtale, skreddersydd ditt firma/ dine produkter eller tjenester.

Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

LEI FIRMASTAND PÅ GATEBIL I 2022!
Gatebil leier ut standplasser til firmaer på alle festivalene. Her kan du få så stort eller så lite område du ønsker, hvor du kan selge, demonstrere og knytte kontakter.

En liten standplass koste fra 4000 NOK/SEK. Større stander koster mellom 10.000 og 20.000 NOK/SEK, avhengig av hvilken festival du vil delta på.

Kontakt Hans Jørgen: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

– – – – – –

Sånn ser det ut på Gatebil sin hovedfestival på Rudskogen i juli – Hvert år samler nærmere 40.000 publikummere og deltakere fra hele verden, selv om de aller fleste kommer fra Norge og Sverige.

På Gatebil møter du alle kjendisene innenfor det store Gatebil-miljøet. Og den største stjerna er Frederic Aasbø, som i 2015 ble verdensmester i drifting. Aasbø startet sin karrière på Gatebil på midten av 2000-tallet, og han deltar fortsatt på så mange Gatebil-festivaler han kan.

I Gatebil Extreme, Gatebil sin egen racingserie, deltar førere fra 20 til over 70 år. Noen med biler til kr. 2-300.000 og andre har biler som koster flere millioner. På bildet ser vi de som kom til mål og var med på premieutdelingen i juli 2015.

Birger Gundersen (til høyre) er 4 ganger Norgesmester i Rally og driver Norges største motorsportsbutikk Gundersen Motorsport på Alnabru i Oslo. Gundersen Motorsport har vært partner til Gatebil-festivalene i Norge siden 2002, og har deltatt på hver eneste festival med stor butikk.

Speedhunters.com er kanskje verdens mest kjente ‘Car Culture’ webmagasine, og Speedhunters har deltatt på Gatebil mange ganger for å profilere seg. Noen av fotografene i Speedhunters er superkjendiser i bilmiljøer over hele verden. Og på bildet over signerer kanskje den største stjerna, Larry Chen fra USA, Speedhunters sin nyeste bok. I bakgrunn kan vi se bilen til Mad Mike Whiddett, som var kommet helt fra New Zealand for å være med på Gatebil.

Om kvelden er det Aftertrack på camping-området. Bildet er fra Rudskogen i juli hvor 4-5000 Gatebil-deltakere samles rundt en stor ute-scene hvor det er konserter og show både fredag og lørdag kveld. Gatebil Aftertrack har siden 2010 vært sponset av Monster Energy.

Er du publikum på Gatebil så sitter du ikke bare på tribunen. For på Gatebil skjer det noe hele tiden over alt på hele området. Publikum går derfor frem og tilbake mellom høydepunkter på banen og ting som skjer i depot. Sammenligner med andre bil og motor-arrangementer, er publikumet på Gatebil til stede over en mye lengre periode. Dags-publikum kommer tidlig og drar sent, og veldig mange bor på området fra Gatebil åpner torsdag formiddag og frem til det stenger søndag ettermiddag. Ved å være partner til Gatebil har man en unik mulighet i å synliggjøre sine produkter og tjenester i et stort og kjøpesterkt marked.

Kontakt Hans Jørgen for et tilbud på en partneravtale: +47 915 95 257 / hja@gatebil.no

– – – – – –