KENNETH MOEN BRILJERTE I BREISLADDEN

Tekst: June Elise Marlén

Etter at Fredric Aasbø kvalifiserte seg på dispensasjon rett før finalen, var det 21 tohjulsdrevne og to firehjulsdrevne biler som stilte til start i breisladdfinalen. I sistnevnte kategori var det Kenneth Alm som skilte seg ut som den beste, og som stakk av med seieren foran Mazhar Iqbal, da Casper Thorsen måtte trekke seg.

Foto: Yngvar Brekke. Kenneth Alm sikret seg førsteplassen for 4WD.

For tohjulsdrevne biler ble konkurransen ekstremt jevn. De beste fra innledende runs ble Aasbø, Helstad, Johnsen, Bogen, Nyquist og Ringnes. Da Nyquist måtte trekke seg på grunn av tekniske problemer, var det Kenneth Moen som steppet inn og overtok plassen i topp seks.

Foto: Yngvar Brekke. Odd-Helge Helstad tok andreplass i Vm Breisladd 2WD.

Og jammen var det ikke selveste Kenneth Moen som stakk av gårde med tittelen Verdensmester i Breisladd 2018, foran forhenværende verdensmester Odd-Helge Helstad, og Fredric Aasbø på tredjeplass, etter meget spennende finaleruns! Så overraskende, og så utrolig fortjent!

Foto: Yngvar Brekke. Kenneth Moen sikret seg tittelen Verdensmester i Breisladd 2018.

– Dette var jævlig moro, utbryter Kenneth.
– Dette er det første treffet vi er på i år, så det er skikkelig moro å komme hit og vinne nå! Særlig siden vi egentlig ikke kvala, og det ble en overraskelse for alle. Jeg blei overraska sjæl, jeg, ler Kenneth.

– Det ble ikke vi, kommer det fra mekanikerteamet.
– Nei, gutta hadde trua, konstaterer Kenneth.

Foto: June Elise Marlén. Kenneth Moen og teamet jubler over en overraskende seier i Breisladden på Rudskogen.

Vi gratulerer Kenneth og de andre gutta og gleder oss til å se mer drifting i verdensklasse på Gatebil på Rudskogen i august.

LINK: Resultater Breisladden 2018