På alle Gatebil-festivaler er det supre campingplasser for de som ønsker å bo ved baneområdet og oppleve Gatebil hele helgen. Her kan du lese nyttig info og noen ordensregler som er greit å følge for at alle skal ha det så bra og gøy som mulig.

CAMPING RETT VED BANEOMRÅDENE
På Vålerbanen ligger campingområdet ned til høyre ved innkjøring til baneområdet, kun 2-3 minutter gange fra selve banen. På Mantorp er hovedcampen rett ved banen, og på Rudskogen er det mange store campingområder, alle i nærheten av baneområdet. De som skal kjøre på banen kan campe i tilknytning til selve depoområdet. På alle festivaler er et også egne campingområder hvor det er mer rolig enn det kan være på selve hovedcampen.

MASSE DUSJER OG TOALETTER
På alle campingområdene er det mange toaletter. Det er også masse dusjer flere steder på området. Hvor disse er plassert er merket av i programmet du får ved ankomst til Gatebil.

KIOSKER, POTERBAKER’N OG DAGLIVARER
På Vålerbanen og Rudskogen er Poterbaker’n på plass med flere mobile potet-vogner med deilige varme poteter til langt på natt. På Rudskogen i juli er det også dagligvarebutikk med godt utvalg av varer. Alt fra fersk brød og pålegg til grillvarer, godteri, brus, melk, hygieneartikler, mm. I tillegg selges øl og rusbrus til vanlig butikkpris, så ingen vits å dra ut av området for å hamstre det du har glemt eller gått tom. NB! Salg av alkohol følger naturligvis Norske regler og stenger klokka 20:00 på torsdag og fredag, og klokka 18:00 på lørdag.

MONSTER ENERGY AFTERTRACK PARTY
På alle Gatebil-festivaler er det ‘Aftertrack party’ Fredag og lørdag kveld fra ca. 22:00 til 02:00. På Våler og Rudskogen i september er Aftertrack i stort telt, mens på Mantorp i juni og Rudskogen i juli er det konserter og show på stor utescene. Alle med festivalbillett har adgang til Aftertrack-området. Gatebil Aftertrack arrangeres i samarbeid med Monster Energy.

KÅRING AV BEST CAMP 2015
På alle Gatebil festivaler velger juryen ut 3 utvalgte som får fin pokal for ‘Gatebil Camp Award 2015’. Her er det nødvendighvis ikke viktig å ha det største stereoanlegget, men å gjøre noe litt ekstraordinært for å at din kompis-gjeng sitt campingområde skal skille seg litt ut fra de andre. Juryen vurderer både det estetiske og praktiske, og gir godt med ekstrapoeng om campen inneholder noen form for underholdning. Dra på!

RYDD DITT EGET CAMPOMRÅDE!
Gatebil pålegger selvsagt ingen å ha det strøkent på eget campområde så lenge du er på festivalen, men når dere reiser hjem setter vi stor pris på at dere rydder opp. Det er ikke lov til å sette igjen sofaer, gamle kjøleskap, knuste campingvogner, telt, etc. All vanlig søppel må legges i søplesekker som knytes igjen og legges på ditt campområde. Har du ikke med deg søplesekker kan du få dette i sekretariatet og i alle kioskene, eller om du spør Gatebil crew som er på campen.

VAKTHOLD PÅ GATEBIL
Et profesjonelt vaktselskap har ansvar for all ro og orden på Gatebil. Politiet er også til stedet, sammen med brannvakt og døgnåpen sykestue.

BRANNFARE, GLASSFLASKER, MOPEDKJØRING
Brannfare er noe alle må være veldig forsiktig med, og sunn fornuft er det som fungerer. Det er forbudt med engangsgriller, men vanlige griller på ben er tillatt. Engangsgriller i depoområdet kan lage hull i asfalten, noe som er veldig dumt om du f.eks. camper på gokartbanen på Vålerbanen. Glassflasker er heller ikke lov, da knust glass er lite trivelig der det kjøres biler. Det er heller ikke tillatt å kjøre moped, scooter og lignende rundt på camp-områdene. Kun med unntak av ATV’er som evt. tauer løpsbiler til pitlaine.

LA BILEN STÅ!
På Gatebil-campen er det mange som tar seg en øl eller tre på kvelden. Og da er det viktig å la bilen stå i ro. Oppstart og rusing av motor regnes også som fyllekjøring, og dette er heller ikke lov om du er edru. Kjøring på campingområdene er kun tillatt i forbindelse med ankomst og hjemreise.

STRØM
Ønsker du strøm på campen må du fikse dette selv ved å ta med aggregater, hyttebatterier, etc. Store aggregater som bråker mye skal slås av midt på natta, så kjølebagger anbefales om du vil holde melka kald til frokosten:).

ALDERSGRENSE
Det er i prinsippet ingen aldersgrense for å bo på Gatebil campingen, men reglene for drikking av alkohol er selvsagt de samme på Gatebil som ellers. Anbefalt aldersgrense for å bo på campen er uansett 18 år.

Åpningstider for campen vil du finne i informasjonen til de forskjellige festivalene.

Velkommen til å bo på Gatebil Camp i 2015.

camp_001Å bo på Gatebil-campen sammen med masse kompiser er supergøy! Her gjengen i ‘Camp Florø’ fra Gatebil på Rudskogen juli 2014.

mantorp_2014_054Du trenger selvsagt ikke ha den største campingvogna eller det grommeste stereoanlegget for å ha det hyggelig på Gatebil campingen.

camp_002Husk å rydde ditt eget camping-område før du reiser hjem. Ta med deg søplesekker, men har du glemt kan du få av Gatebil rydde-crew. Søplesekkene knyter du sammen og lar de stå igjen på plassen din.

bjorn_136Både Politi og et profesjonelt vaktselskap passer på at det er ro og orden på Gatebil. Selv om det er veldig mange som bor på Gatebil campingen i løpet av en hel Gatebil-sommer, har politiet lite å gjøre annet enn å være tilstede.

bjorn_118På alle Gatebil-festivaler premierer Gatebil 5 camper vi syntes utmerker seg ekstra. Gatebil sin camping-jurye gir alltid ekstra poeng for god underholdning.

vaaler_075Nesten like bra som hjemme! På alle Gatebil festivaler er det massevis av dusjer og toaletter over hele området. Hvor de er plassert ser du på kartet i programmet du får når du ankommer Gatebil.

vaaler_0148På alle Gatebil festivaler i Norge serverer Poterbaker’n deilige nybakte poteter til langt på natt. På Rudskogen i juli er det også dagligvarebutikk som selger alt du trenger for å ha det topp på campen.

bjorn_167
På alle Gatebil-festivaler er det ‘Aftertrack party’ Fredag og lørdag kveld fra ca. 22:00 til 02:00. På Våler og Rudskogen i september er Aftertrack i stort telt, mens på Mantorp i juni og Rudskogen i juli er det konserter og show på stor utescene. Alle med festivalbillett har adgang til Aftertrack-området. Gatebil Aftertrack arrangeres i samarbeid med Monster Energy.


Video fra camp og Aftertrack på Vålerbanen.


Video fra camp og Aftertrack på Mantorp Park.

Link: Gatebil bildegalleri.

Link: Datoer Gatebil festivaler 2015