Se Gatebil Extreme på Canal Motor!

Samarbeidet mellom Gatebil og Canal Motor sørger for at du i kveld klokken 20.00 kan gjenoppleve Extreme-løpene fra Gatebil-festivalen på Våler. Var du ikke tilstede på Våler har du en gylden anledning til å få med deg både spenning og dramatikk hjemme fra din egen stue, eller hvor som helst ellers du måtte befinne deg. Canal Motor sin app kan nemlig lastes ned på din telefon eller på nettbrett og gir deg gratis tilgang til alt materiale fra Gatebil-festivalene. Canal Motor kan også lastes ned på Apple TV, Google Play, Get box eller Android TV. Eller du kan gå inn i nettleseren på Canal Motor.

Rolfsen produsent

Det er Gatebil sitt eget filmcrew som produserer Gatebil-sendingene for Canal Motor. Frederik Rolfsen, som sammen med makker Kaare Skard tidligere har produsert Gatebil-serien på TV2 Zebra, har bistått i produksjonen.

– Det er gøy å fortsatt kunne levere action og spenning fra Gatebil Extreme,

Race-kveld

– Alt er klappet og klart til klokken åtte i kveld, forsikrer Hans Petter Stenbak i Canal Motor.

– Vi har klippet sammen alt fra A til Å fra helgens Extreme-løp, og det ligger til rette for en skikkelig bra race-kveld.

Vi i Gatebil oppfordrer virkelig til å få med seg TV-sendingen i kveld, men det fine med Canal Motor er at alt materiale blir liggende i arkivet, så du  kan gå inn og se det igjen og igjen, når du måtte ønske.

– Vi har hatt fokus på å få til en skikkelig god løsning for de motorinteresserte, og det håper jeg vi har klart, sier Stenbak.

– Nå skal vi etter hvert ha mer og mer fokus på Facebook og sosiale medier, men det er viktig å ta én ting om gangen og gjøre det bra, før man begynner på noe nytt.

Neste fredag vil Canal Motor legge ut mer stoff fra Gatebil-festivalen på Våler, så følg med på canalmotor.no.

_ _ _ _ _ _ _ _