Chris Forsberg vant Formula Drift 2014

Årets siste runde i Formula Drift er kjørt på Irwindale i California natt til søndag 12 oktober. Det var stor spenning hele veien til mål, og Fredric var helt klart en av storfavorittene. Dessverre holdt det akkurat ikke til en førsteplass, men pallen ble det!

Fredric gjorde en strålende jobb, hvor han knuste en etter en uten problemer. Fredric møtte lederen av mesterskapet; Chris Forsberg i topp 4, og klarte å danke ut denne karen. Dessverre møtte Fredric for stor motstand da han måtte kjøre mot Daigo Saito i finalen. Daigo vant med sin 1200 hesters Lexus SC430, og dermed gikk årets tittel til rivalen Chris Forsberg som hadde flere poeng liggende enn vår norske helt.

Fredric måtte vinne løpet i dag for å kunne hanke med seg gullet hjem til Norge, men han var ikke sterk nok til å henge på Daigo i denne runden. Vi gratulerer Fredric med en fantastisk 2.plass i årets mesterskap og vi gleder oss til å følge han videre i neste sesong!

Sesongen er ikke helt over for Fredric, han kjører løp også neste helg, i Sydney, Australia i den asiatiske Formula Drift serien.

Gatebil.no kommer tilbake til en oppdatert versjon av dette innlegget senere så snart ferske bilder er tilgjengelig.