Vil du være med i Gatebil crew i 2018?

I løpet av en Gatebil- sesong er tilsammen over 1000 personer involvert i å gjennomføre de tilsammen 5 Gatebil- festivalene i Norge og i Sverige. Gatebil er hele tiden på let etter nye flinke medhjelpere – både gutter og jenter i alle aldre som vil være med å gjøre Gatebil til en enda bedre, kulere og unik bil-festival. Les mer her:

Blåkläder sponser Gatebil crew:

LINK: Firma – Bli partner til Gatebil

FORENINGER, KLUBBER OG IDRETTSLAG
Mange klubber, foreninger, idrettslag, russ og andre er med å gjøre en veldig viktig jobb for at Gatebil-festivalene skal bli best mulig. Dette er i hovedsak oppgaver som vakthold, billettsalg, opprydding, publikumsvakter, flaggvakter og parkeringsvakter.
Kontakt Henrik: frisak@gatebil.no

GATEBIL FOTO & FILM-CREW
Bra bilder og filmer fra Gatebil-festivalene er veldig viktig. Og i 2018 skal Gatebil bli enda bedre på dette. Gatebil ønsker derfor å komme i kontakt med flinke fotografer, filmfotografer, filmklipper, reportere, mm. Alt mulig. Både unge lovende og eldre med mer erfaring. Du trenger ikke å ha jobbet mye med film eller foto av biler.
Kontakt Bjørn: bw@gatebil.no

WEBSIDE, PROGGRAMERING, DESIGN
I løpet av våren 2018 får Gatebil en helt ny nettside og nettbutikk. Til den nye siden vil vi trenge hjelp til alt fra å lage artikler til forskjellig programmering. Ikke minst programmering og utvikling av forskjellige databaseløsninger for registrering av deltakere. Liker du å jobbe med design har vi også lyst til at du kontakter oss. Alt fra å lage logoer, bildekor, reklameartikler til design av klær. Send oss mail i dag og vis oss hva du kan.
Kontakt Bjørn: bw@gatebil.no

UNDERHOLDNING AFTERTRACK
På alle Gatebil festivalene er det Aftertrack. Underholdning og party på kvelden etter at kjøringen er over på banen. Gatebil har et bra crew som tar seg av alt det praktiske, men vi ønsker hele tiden å få tips til alt mulig av underholdning. Alt fra Dj’s til band, dansere og andre som har noe litt utenom det vanlige som er underholdende for publikum. Ikke minst ønsker vi oss to-tre jenter som er veldig flinke til å danse som kan være med å lage ekstra show for publikum både når band og Dj spiller.
Kontakt Bjørn: bw@gatebil.no

GATEBIL PIT-GIRLS CREW
Gatebil er hele tiden på let etter nye jenter som har lyst til å være med i Gatebil Pit-Girls crew. I mange år har vi kåret ‘Årets Pit-girls’, men fra 2017 bestemte vi oss for å droppe den tradisjonsrike kåringen. Etter dette har vi fått massevis av mail og meldinger om at konkurransen må tilbake. Hva syntes du? Uansett – send oss mail og fortell litt om deg selv om du vil være med i Gatebil sitt Pit-girls crew.
Kontakt Henrik: frisak@gatebil.no

GATEBIL-DJ FOR BÅDE DAG OG KVELD
Gatebil ønsker seg en ung, lovende dj som skal spille musikk på dagtid i depoet. Gjerne egen-laget musikk som passer bra for litt avslappende god stemning på Gatebil sin egen stand.
Kontakt Henrik: frisak@gatebil.no

GATEBIL TAXI CREW
Gatebil har 3 stykker BMW M5 (E60) taxier som publikum kan sitte på med rundt banen på alle Gatebil-festivalene. Og til taxi-crewet er det stadig brukt for mer hjelp. Alt fra å reparere og klargjøre biler til salg av billetter, pluss hjelpe til med kjøredresser og hjelmer. Pluss selve kremjobben – det å være sjåfør.
Kontakt Henrik: frisak@gatebil.no

GATEBIL FESTIVAL-SHOP
I Gatebil shop selger vi egenproduserte Gatebil klær som t-skjorter og hettegensere til både gutter, jenter og barn. I tillegg har vi andre Gatebil-produkter som bl.a. SPY Gatebil solbriller, og i 2018 også en egen Gatebil Police klokke. Å jobbe i Gatebil shop kan til tider være veldig hektisk, men samtidig også veldig gøy. Det er fint om du har erfaring fra butikksalg, gjerne klesbutikk, og at du er blid, hyggelig og utadvendt, og selvsagt glad i å stå på når det er travelt.
Kontakt Henrik: frisak@gatebil.no

DETTE VIL VI VITE OM DEG
Har du lyst til å være med i Gatebil sitt crew og være med å gjøre Gatebil-festivalene enda bedre, så send oss en mail nå i dag og fortell om deg selv. Vi ønsker å vite hvor gammel du er, hvor du bor, om du har førerkort, og hva slags erfaring du har som kan passe til det du ønsker å være med på. Send mail til Henrik eller Bjørn på: frisak@gatebil.no eller bw@gatebil.no


Å være med i Gatebil sitt Taxi-crew kan være hektisk men veldig gøy. Her kan vi trenge hjelp med fra å reparere og klargjøre biler til salg av billetter, pluss hjelpe til med kjøredresser og hjelmer. Pluss selve kremjobben – det å være sjåfør. Kontakt Henrik på frisak@gatebil.no


Gatebil ønsker å utvide sitt medie-crew for sesongen 2018. Vi skal lage flere og kulere filmer enn noen gang før, ta flere bilder, og lage mer innhold til vår nye nettside som er klar våren 2018. Vil du være med? Send mail til Bjørn bw@gatebil.no


Har du lyst til å være med i Gatebil sitt pit-girl crew? Gatebil leter etter flere spreke, søte, blide, sporty og positive jenter til å være med både på Gatebil festivalene og andre events som Gatebil deltar på. Send mail til Henrik på frisak@gatebil.no.


Gatebil er alltid på let etter flere flinke medhjelpere. Både gutter og jenter, unge og eldre. Kontakt Gatebil i dag og fortell oss hva du har lyst til å gjøre. Skriv også litt om deg selv som hvor gammel du er, hvor du bor og hva du har av erfaring og interesser.

KONTAKT GATEBIL: frisak@gatebil.no eller bw@gatebil.no