Gatebil utstilling 2015

Gatebil er ikke bare banekjøring på dagtid og pary på campen om kvelden! For rundt omkring på hele området står det utstilt massevis av lekre biler av alle merker og modeller. Delta på utstillingen med bilen din på Gatebil i 2015 du også.

HVEM KAN DELTA:
Alle som har lyst kan delta på Gatebil sin utstillingen! Ikke bare typisk styling og tuningbiler. Du trenger heller ikke ha ambisjoner om å vinne pokaler. Har du en litt spesiell bil som du syntes det er gøy å vise frem, så kom på Vålerbanen 22-24 mai.

INGEN PÅMELDING:
For å delta på utstillingen er det bare å møte opp. Ingen forhåndspåmelding. Alle biler som er inne på området vil automatisk bli vurdert av Gatebil sin erfarne jury.

PREMIER I MANGE KLASSER:
Her er klassene som premieres – Fra 1 til 3. plass: Audi, BMW, Nissan, Japansk øvrige, Fransk/ Italiensk, Svensk, Volkswagen, Amcar, Retro, Øvrige merker, Best Female Ride, Sportsbil, Meguiars Show’n Shine, Motorrom, Dekk/ felg, Best stand, Best klubb, Car of the show.

HVA DOMMERE SER ETTER:
Dommere ser etter alt mulig. Trender, nytenking, hvor fint ting er gjort, osv. Det er ingen automatikk at bilen med størst stylingspakke, breiest hjul og lavest senking vinner. En ganske original bil kan også få premie i mange av klassene.

PREMIEUTDELING PÅ LØRDAG:
Du kan så klart delta på utstillingen flere av dagene, men det er på lørdag juryen bedømmer alle biler og deler ut premier. Premieutdeling er kl. 17.00 på standen til Gatebil.

FYLL UT SKJEMA MED INFO OM BILEN:
For at både juryen og andre kan få vite mest mulig om bilen din, er det topp om du fyller ut «Info plakat». Skjemaet får du på Gatebil sin stand og ved påmelding til banekjøring i kafeteria- bygget.

vaaler_028
Over alt på Vålerbanen står det utstilt massevis av lekre biler. Henrik Thorstensen ble nummer 3 i Retro-klassen i 2013 med sin Renaut 5 Turbo 2

vaaler_023
Premiering i 18 klasser. Rolf Arne Hanse ble nummer 3 i sportsbil-klassen med sin råtøffe De Tomaso Pantera. 

vaaler_038
Daniel Johansen vant klassen for dekk/ felg i 2013 med sin Audi A5.

vaaler_092
Thomas Carlsen vant Amcar- klassen i 2012 med sin råfine Ford GT350 Hertch replica.

vaaler_078
Usikker på navn og plassering, men råtøff Ford Escort Mk1.

vaaler_030Gauldal Gatebil ble beste klubb/ team både i 2011 og 2012. I 2013 ble det andreplass, bak Team Yellow.

utstillinngsskjema
Utstillingskjema fåes ved i sekretariat i cafe-bygget og på Gatebil stand.